Лайм

Харві Вайнштейн зробили операцію і перевезли на острів-в'язницю

Продюсеру провели коронарне стентування

24 лютого після оголошення вердикту присяжних 67-річний Харві Вайнштейн поскаржився на біль в грудях, і його забрали в лікарню Бельвю (Нью-Йорк). Відповідно до джерела Page Six, 4 березня звинуваченому в згвалтуванні продюсеру зробили операцію, після чого перевезли до виправної колонії на острові Райкерс.

Фото: Getty Images

"У середу ввечері йому зробили коронарне стентування. Це зайняло чотири години, - сказало джерело. - Вайнштейна виписали з Бельвю близько години дня, а потім перемістили під варту в Північний лазарет Райкерс".

Райкерс - найбільша виправна колонія в світі. На острові площею 1,6 км² знаходиться великий комплекс тюремних споруд, школи, каплиці, магазини, лікарні, спортивні майданчики, автобусний парк та інші установи соціальної інфраструктури.

Вайнштейна віддали під варту без права на заставу після того, як присяжні Манхеттенського кримінального суду визнали його винним в згвалтуванні актриси Джесіки Манн і примусі до орального сексу асистентки Мімі Хейлі. Максимальний термін, який загрожує йому за ці злочини - 29 років. Також Вайнштейна чекає судовий процес у Лос-Анджелесі, де він звинувачується в згвалтуванні італійської моделі.

Близько 100 жінок, включаючи Роуз МакГоуен, Гвінет Пелтроу і Уму Турман, звинувачували продюсера в сексуальних домаганнях, неналежній поведінці і насильстві. Багато звинувачення не можуть бути розглянуті в суді через закінчення терміну давності.

  • Більше 30 жінок погодилися відмовитися від позовів проти Харві Вайнштейна. Сума угоди, яку уклав з ними захист продюсера, вражає.
  • Раніше наклав на себе руки колишній чоловік норвезької принцеси, який звинуватив Кевіна Спейсі в домаганнях. Письменник Арі Бен скаржився на самотність і проблеми з алкоголем.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях