Лайм

У Москві Тіллю Ліндеманну довелося обходити нові заборони мера на масштабні концерти

Музикантові доведеться виступити двічі за день

Приїхавши з концертом сольного проекту Lindemann до Москви, лідер гурту Rammstein Тілль Ліндеманн та організатори шоу зіткнулися з новим указом місцевого мера Сергія Собяніна про скасування масових заходів через коронавірус. До 10 квітня в місті заборонили "спортивні, видовищні, публічні та інші масові заходи" чисельністю понад п'ять тисяч осіб.

Фото: facebook.com/Lindemann

Концерт Ліндеманна запланований в московському комплексі "ВТБ Арена" на 15 березня. Його місткість - понад 25 тисяч осіб. Пошукавши вихід із ситуації, організатори шоу вирішили провести його у два етапи. Таким чином, проект музиканта виступить двічі за цей день - вдень та ввечері.

"Організатори роблять все можливе для того, щоб концерт відбувся і пройшов безпечно для глядачів <...> Кількість глядачів на кожному виступі буде не більше максимально допустимої", - повідомили організатори у соцмережі "Вконтакте".

В обговореннях власники квитків припускають, що нові заборони мера розраховані не тільки захистить жителів Москви від коронавіруса, а й владу від мітингів. Також шанувальники Lindemann цікавляться, як саме організатори будуть контролювати чисельність глядачів в обидва заходу, але питання на цю тему поки залишаються без відповідей.

До слова, з 12 березня схожі обмеження на проведення масових заходів діють і в Україні. Днем раніше Кабінет міністрів України прийняв рішення про введення по всій країні режиму карантину через загрозу поширення коронавіруса. Він триватиме з 12 березня по 3 квітня.

  • У Києві Тілль Ліндеманн і його однойменний сольний проект виступили 6 березня. Цей концерт активно обговорюється дотепер, адже візит співака до столиці запам'ятався не тільки свіжими хітами, але й яскравим шоу з метанням тортів та риби у глядачів.
  • Незабаром після концерту музикант вирушив на екскурсію до Чорнобильської зони відчуження, де безстрашно проїхався на одній з каруселей у центрі Прип'яті.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях