Лайм

У пості про коронавірус Том Хенкс показав рукавичку, але справа не в хворобі - це фішка його Інстаграма

Як зізнавався раніше актор, в рукавичках він бачить відмінну метафору міської самотності

Розповівши читачам про позитивний тест на коронавірус, Том Хенкс опублікував в Інстаграм фото використаної медичної рукавички. Його розцінили як символ обстеження лікарями, та лише справжні шанувальники актора знають, що справа не в хворобі. Це його давня фішка.

Фотографіями рукавичок Хенкс одержимий вже не перший рік. Варто акторові зустріти на своєму шляху загублену кимось рукавичку, вона одразу ж з'являється на його сторінці в соцмережі. Чи то рукавичка лижника, чи будівельника. У них, як зізнавався раніше актор, він бачить відмінну метафору міської самотності.

Часом на сторінці актора зустрічаються втрачені шкарпетки та взуття, та частіше за все Хенкс публікує саме рукавички. Лише за останній рік на своєму шляху він зустрічав їх щонайменше шість разів.

Свої публікації актор практично не коментує. Найчастіше супроводжує доволі короткими фразами на кшталт "Дивіться, працівник поспішав і загубив". При цьому за кожною фотографією ховається сенс набагато глибший.

Про захворювання коронавірусів актор повідомив у соцмережі 12 березня. Пост Хенкса всього за кілька годин зібрав більше мільйона лайків і тисячі тривожних коментарів. За словами знаменитості, вони з дружиною Ритою Вілсон зараз знаходяться в Австралії, де і дізналися про настільки малоприємні новини.

Як стало відомо пізніше, в Австралії Хенкс працює над новою картиною База Лурмана про Елвіса Преслі. Акторові дісталася роль менеджера зірки рок'н'ролу, полковника Тома Паркера.

  • Незабаром після новин про діагноз Твіттер наповнили тематичні меми. Фани Тома Хенкса шоковані, але у них немає сумніву, що незабаром актор порадує їх більш приємними новинами.
  • Пізніше сини Тома Хенкса розповіли про стан батьків після діагностики коронавіруса. Чет та Колін Хенкс заспокоїли фанатів, які переживають за життя 63-річного актора.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Том Хенкс