Лайм

Коронавірус - небезпечний: Катя Осадча закликала українців серйозно віднестися до епідемії

Телеведуча висловилася про коронавірус

Українська телеведуча Катя Осадча закликала українців не повторювати помилок жителів Італії, які несерйозно поставилися до епідемії коронавирусу, а починати піклуватися про своє здоров'я вже зараз.

Знаменитість записала відеозвернення, в якому розповіла про прості способи профілактики. "Мийте руки, намагайтеся не торкатися дверних ручок, кнопок і т.д, вірус на металевих поверхнях живе чи то не найдовше, до 12 годин. Звертайте увагу, чого ви торкаєтеся і дезінфікуйте руки. Коронавірус - небезпечний, тому краще робити максимум для вашої безпеки", - зазначила Осадча.

Фото: instagram.com/kosadcha

Телеведуча також порадила обмежити коло спілкування. "Так, всі ми працюємо, але після роботи краще поїхати додому. Не йти до закладу, не спілкуватися з друзями, краще зараз це зробити через месенджери або інтернет", - закликала Катерина. В кінці свого звернення Осадча побажала всім здоров'я.

У коментарях під постом телеведучу підтримали багато українців, в тому числі й ті, хто зараз проживає в Італії.

"Катя, ви на 100% праві. Я зараз проживаю в Італії, недалеко Риму. Всі до коронавірусу ставилися і справді не всерйоз, після роботи і на вихідних гуляли, по барах сиділи. Тільки коли почалася серйозна проблема, тільки тоді вже почали переживати" , - написала користувач під ніком oksana_khortyk.

    Подивитися цю публікацію в Instagram

    Публікація від Katya Osadcha (@kosadcha)

  • Раніше українські знаменитості знялися в ролику МОЗ про протистояння коронавірусу. Зірки своїм прикладом закликають дотримуватися простих правил, які допомагають зменшити ризики інфікування.
  • 11 березня Кабінет міністрів України прийняв рішення про введення по всій країні режиму карантину через загрозу поширення коронавирусу. Карантин триватиме з 12 березня по 3 квітня.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях