Лайм

Хайді Клум довелося розлучитися з молодим чоловіком через підозри на коронавірус

Заради безпеки супермодель та її коханий погодилися на тимчасову розлуку

46-річна Хайді Клум та її чоловік Том Каулітц змушені дотримуватися дистанції в очікуванні результатів тесту на коронавірус. У суботу німецька супермодель повідомила, що довго не могла пройти тестування незважаючи на високу температуру, а її 30-річний чоловік-музикант теж нездоровий.

"Як і багато хто з вас, я хворіла весь тиждень, і, на жаль, мій чоловік, який повернувся з туру пару днів назад, теж відчуває себе погано. Щоб бути в безпеці, ми залишаємося порізно, поки не отримаємо результати наших тестів на коронавірус , - написала Клум в Instagram. - Ми не хочемо поширювати мікроби і ризикувати здоров'ям інших. Як би я не хотів його обійняти і поцілувати, важливіше чинити правильно і не поширювати [інфекцію] далі".

Модель закликала прихильників дотримуватися карантину і піклуватися одне про одного.

"Соціальне дистанціювання - те, що всі ми маємо зробити прямо зараз, щоб бути відповідальними громадянами світу. Всі разом ми повинні захищати наших близьких, наших сусідів і наші громади. Будь ласка, слухайте чиновників і залишайтеся вдома, якщо можете фізично дистанціюватися від інших людей... особливо, якщо ви погано себе почуваєте, - наполягає Хайді. - Разом ми можемо пройти через це, але нам потрібно проявляти ініціативу, щоб у всіх нас було світле і здорове майбутнє".

Станом на 16 березня в світі коронавірусом захворіли понад 169 тис. осіб; понад 77 тис. одужали; 6,5 тис. померли. В Україні підтверджено 5 випадків інфекції, 1 людина загинула.

  • Раніше стало відомо, що коронавірусом заразилася Ольга Куриленко. У своєму Instagram американська актриса українського походження розповіла про симптоми хвороби.
  • Том Хенкс, який разом з дружиною підхопив коронавірус на зйомках фільму в Австралії, розповів, як вони справляються з хворобою. Подружжя ізольоване і нікого не заражає.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях