Лайм

Госпіталізований Харчишин розповів про результати тесту на коронавірус

Музикант потрапив до лікарні з симптоми, схожими на COVID-19

Після поїздки в Італію лідер українського рок-гурту "Друга Ріка" Валерій Харчишин був госпіталізований з підозрою на коронавірус. Музикант здав два тести на COVID-19, а результатами поділився на своїй сторінці в Facebook.

Перший тест, як розповідав раніше співак, виявився негативним, другий також підтвердив, що коронавирусу у нього немає. "Після отримання мною другого тесту (ПЛР), який остаточно підтвердив відсутність вірусу COVID-19 (коронавірус), мене виписали для продовження лікування пневмонії в медустанові за місцем проживання", - написав Харчишин.

На підтвердження своїх слів музикант опублікував фото результатів аналізів. "Для розвінчання міфу і забезпечення офіційного алібі своїм друзям і любим контактним особам, публікую результати моїх обох тестів", - написав Валерій.

Нагадаємо, що повернувшись з Італії Валерій Харчишин відчув нездужання - у нього з'явився сухий кашель, температура та інші симптоми COVID-19. Музиканта відвезли в лікарню в Білій Церкві і помістили в інфекційне відділення.

Медики діагностували у Валерія односторонню пневмонію і відправили назад до Києва. Зараз Харчишин проходить лікування в одній із приватних клінік столиці.

  • Герой реаліті-шоу "Холостяк-9" Микита Добринін і переможниця проекту, а тепер уже і його наречена, Даша Квіткова насилу повернулися в Україну з США, а тепер перебувають на самоізоляції.
  • Українські знаменитості дотримуються карантину, який ввели по всій країні через загрозу поширення небезпечного коронавирусу. Зірки проводять цей час вдома, в колі рідних і близьких, а також гуляють на свіжому повітрі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях