Лайм

Заражена коронавірусом Ольга Куриленко розповіла про свій стан

Акторка повідомила, що йде на поправку

Голлівудська акторка Ольга Куриленко, уродженка України і зірка "бондіани", яка заразилася коронавірусом, йде на поправку.

Про це знаменитість розповіла на своїй сторінці в Instagram. Ольга зізналася, що температура вже стабілізувалася і вона відчуває себе набагато краще. "Друзі, сьогодні мені краще! Температура пройшла", - поділилася акторка.

Куриленко також розповіла, що знаходиться в Лондоні, а також відповіла на одне із запитань шанувальників, яке лікування вона приймає.

"Яке мені прописали лікування? Ніякого! Сказали тільки пити парацетамол при високій температурі і болях, що я і робила. Для підтримки імунітету я п'ю наступні вітаміни: Вітамін С, Е, Д, B5, Curcumin (Turmeric), Zinc. Увага! Ці вітаміни не лікують коронавірус!!! Вони тільки можуть допомогти імунній системі боротися з вірусами і інфекцією", - поділилася "дівчина Бонда".

  • Нагадаємо, що про зараженні коронавірусом Ольга Куриленко повідомила 16 березня. На той момент акторка хворіла вже тиждень. Симптомами хвороби зірка "бондіани" назвала температуру і слабкість.
  • Ще більше знаменитих людей розповідають, що їм діагностували COVID-19. Тепер діагноз підтвердився у акторів "Ігри престолів" і "Месників".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях