Лайм

Кейт Міддлтон і принц Вільям поділилися милими дитячими фото зі своїми мамами

Тепер всі знають, як сильно Кейт схожа на свою матір

22 березня Великобританія відсвяткувала День матері, з нагоди якого Кейт Міддлтон і принц Вільям в Instagram поділилися з шанувальниками зворушливими сімейними фотографіями.

"Для матерів, молодих і літніх, а також сімей, які проводять сьогоднішній день разом і порізно - ми думаємо про всіх вас в цей важкий час. Щасливого Дня матері!" - підписала королівська родина знімки.

Фото: @kensingtonroyal в Instagram

На першому фото зображені самі Кейт і Вільям, що катають на спинах маленьких принца Джорджа і принцесу Шарлотту; другий знімок показав загиблу принцесу Діану з синами Вільямом і Гаррі; на третьому фото - молода Керол Міддлтон з новонародженою дочкою Кейт; четверте фото - ніщо інше, як листівка, яку принц Джордж подарував своїй мамі.

Фото: @kensingtonroyal в Instagram

Фото: @kensingtonroyal в Instagram

Фото: @kensingtonroyal в Instagram

"Спасибі, що поділилися цими прекрасними фотографіями! Герцогиня так схожа на свою прекрасну маму, - пишуть в коментарях. - Листівка Джорджа така красива! Маленький художник!"

День матері у Великобританії щорічно відзначають в четверту неділю Великого посту, а в Україні - у другу неділю травня. У 2020 році День матері українці відсвяткують 10 травня.

  • Співробітник Букінгемського палацу захворів на коронавірус. Він міг контактувати з королевою Єлизаветою, оскільки діагноз підтвердився до того, як вона поїхала до Віндзорського замку за порадою лікарів.
  • Раніше хворий коронавірусом князь Монако розповів про перші симптоми інфекції. Альбер II поскаржився на нежить і невелику температуру.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях