Лайм

Князь Монако відповів на чутки про те, що він заразив коронавірусом принца Чарльза

Альбер II поспішив зняти з себе відповідальність за Covid-19 у принца Уельського

10 березня в Лондоні принц Чарльз зустрічався з князем Монако Альбером II, у якого тиждень по тому підтвердився коронавірус. 25 березня аналогічний діагноз поставили 71-річному спадкоємцю британського престолу, і ЗМІ припустили, що один член королівської родини міг заразити іншого. В інтерв'ю радіо RTL 62-річний Альбер поспішив зняти з себе відповідальність за поширення Covid-19.

Принц Чарльз Фото: @clarencehouse в Instagram

"Я був присутній на круглому столі його фонду Water Aid, але ми не віталися за руку. Я сидів з іншого боку столу, занадто далеко, - сказав князь Монако. - Ми кивнули один одному, тому я не думаю, що мене дійсно варто звинувачувати в тому, що я його заразив. У конгрес-центрі було багато інших людей, і я знаю, що він продовжував робочі візити протягом декількох днів. У Чарльза було багато інших можливостей зловити вірус".

Князь Альбер з дружиною принцесою Шарлін і дітьми Фото: @hshprincesscharlene в Instagram

З посиланням на джерела видання People повідомляє, що у князя Альбера перші ознаки коронавірусної інфекції з'явилися після повернення з Лондона, а обстеження він пройшов 16 березня. Принц Чарльз, імовірно, заразився після 13 березня. В останній раз він бачив свою матір, 93-річну королеву Єлизавету, 12 березня в Букінгемському палаці.

"Принц Уельський дав позитивний результат на коронавірус. У нього проявляються легкі симптоми, але в іншому він залишається в доброму здоров'ї і протягом кількох останніх днів, як завжди, працює вдома", - заявив прес-секретар Чарльза.

  • Раніше через епідемію коронавірусу лікарі порадили Єлизаветі II перебратися з Лондона до Віндзорського замку. Як відзначили фахівці, 93-річна королева Великобританії перебуває в групі ризику.
  • Принц Гаррі і Меган поділилися обнадійливим посланням про коронавірус, але соцмережі їх не зрозуміли. Надихаючу промову пари багато хто сприйняв вороже.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях