Лайм

Колонада, вази і лавки: Таїсія Повалій показала свій будинок в Києві

Співачка опублікувала коротке відео, яке знімав її чоловік

Таїсія Повалій показала своє сімейне гніздечко - будинок в Києві. Співачка поділилася тим, як виглядає її житло зовні, а також розповіла, що їх надихнуло на такий дизайн.

Відповідне відео артистка оприлюднила у своєму Instagram. "Ділюся з вами частинкою свого домашнього затишку!", - підписала ролик Повалій.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Таїсія Повалій (@tpovaliyofficial)

"Дуже подобається мені колонада, побудована 20 років тому після приїзду з прекрасної Греції, так надихнула нас ця чарівна країна, що і будинки пофарбували в біло-блакитний колір! Поставила вази, лавки, і ще мріяла завісити арки повітряними фіранками! Але мамуся моя вирішила заплести колонаду живими трояндами! Вийшло по-своєму урочисто!", - написала співачка.

Повалій додала, що відео знімав її чоловік, продюсер Ігор Ліхута, а вона цим часом "милувалася красою з вікна свого будинку".

  • Раніше Таїсія Повалій поділилася в Instagram фотографією з лікарні. На знімку артистка сидить в інвалідному кріслі з медичною маскою на обличчі. Співачка також розповіла своїм фанам про те, що її переслідує низка невдач.
  • Продюсер Ігор Ліхута початок 2020 року провів в лікарні. Справитися з недугою йому допомогли лікарі приватної клініки, а також дружина Таїсія Повалій, яка кожен день з'являлася в лікарняній палаті.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях