Лайм

Знаходження вдома - справжній подарунок: солістка "НеАнгелів" знайшла плюси в карантині

Співачка не приховує, що спочатку їй було непросто змиритися з ситуацією

Через епідемію коронавирусу більшості людей доводиться змінювати звичний спосіб життя, не стали винятком й українські знаменитості. Слава Камінська, яка також дотримується умов карантину, знайшла в цій ситуації й позитивні сторони.

Свої плюси знаходження вдома солістка "НеАнгелів" озвучила на особистій сторінці в Instagram. Співачка зізналася, що спочатку була розгублена через різку зміну ритму життя, але потім прийняла ситуацію.

Фото: instagram.com/babaslavka

Слава зізналася, що нарешті змогла виспатися, повноцінно зайнятися своїм тілом, повернулася до вивчення англійської мови, ну і, найголовніше, - провести час з рідними людьми.

"Сім'я. Діти і Мама. І це найголовніший пункт. За весь час, що я є мамою Леона і Лаури ми не проводили стільки часу разом. Звичайно, іноді око починає смикатися, але це не скасовує задоволення від спілкування, спільних ігор, концертів, готування і тд. Їхнє дитинство ніколи не повториться, і, швидше за все, у мене більше не буде стільки вільного часу для якісного спілкування, як зараз. Знаходження вдома - справжній подарунок", - написала Камінська.

В кінці поста співачка дала пораду шанувальникам, як з користю провести час на карантині.

"У будь-якій ситуації можна шукати перешкоди, а можна знайти можливості. Використовуйте цей час з толком. Кожен же може стати стрункішим, мудрішим, знайти нове заняття чи хобі", - порадила солістка "НеАнгелів".

    Подивитися цю публікацію в Instagram

    Публікація від Babaslavka (@babaslavka)

  • Українська телеведуча Катя Осадча вважає, що карантин - випробування для сімей з маленькими дітьми, оскільки постійно доводиться вигадувати нові розваги для малюків. З цим зіткнулися і вони з Юрієм Горбуновим.
  • А співачка Настя Каменських записала новий влог, який присвятила карантину. Співачка показала фанам, як нині проходять її будні.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях