Лайм

Мама, посунься: 15-річна дочка Хайді Клум вирішила стати моделлю

Юна Лені сподівається підкорити світ моди слідом за мамою

46-річна Хайді Клум виховує чотирьох дітей, але лише одна з них готова піти по стопах матері і підкорити світ моди. Про це німецька супермодель розповіла в інтерв'ю People.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Leni Klum (@leni_klum_)

"Поки єдиною, хто хоче піти по моїх стопах, є моя старша дочка Лені, - сказала Клум, яка також є мамою 14-річного Генрі, 13-річного Йохана і 10-річної Лу. - Я ніколи не підштовхувала [своїх дітей] до того, щоб щось робити, але Лені відчуває природну тягу до світу моди. Вона почала з того, що сказала: "Добре, посунься. Дай мені взяти цю справу на себе". Але це безперечно нещадний бізнес. Він сильно змінився за ці роки. Коли я почала працювати в 1992 році, все було інакше".

Хайді Клум вважається однією з найвідоміших моделей у світі. Довгий час вона була провідним ангелом Victoria's Secret, знімалася для обкладинок популярних журналів, зіграла в декількох фільмах і серіалах. Троє молодших дітей Клум народила від британського співака Сіла, а старшу Лені - від бізнесмена Флавіо Бріаторе, з яким розлучилася ще під час вагітності. Зараз 46-річна красуня заміжня за 30-річним гітаристом німецької групи Tokio Hotel.

  • Раніше Хайді Клум довелося розлучитися з молодим чоловіком через підозри на коронавірус. Заради безпеки супермодель і її коханий погодилися на тимчасову розлуку.
  • 30-річна модель Victoria's Secret потрапила в лікарню з коронавірусом. Алексіна Грем описала важкі симптоми інфекції, які прийняла за отруєння.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях