Лайм

Це дуже страшно: співачка Пінк розповіла про симптоми коронавірусу у себе і 3-річного сина

Через три тижні хлопчик все ще температурить, а у самої Пінк загострилася астма

Пінк (Pink) розповіла про своє здоров'я після недавньої діагностики коронавірусу. 40-річна співачка і її 3-річний син "пережили найгірше" і йдуть на поправку. Про це Пінк розповіла в трансляції її розмови з подругою і письменницею Джен Пастілофф.

"Я плакала ночами і ніколи в своєму житті так багато не молилася, - зізналася мама двох дітей. - Здоров'я наших дітей нам не гарантоване. Немає нікого, хто був би від цього захищений".

Пінк з чоловіком, 3-річним сином і 8-річною дочкою Фото: instagram.com/pink

Хоча Пінк і Джеймсон захворіли, вірус не дістався до її чоловіка Кері Харта і їхньої 8-річної дочки Віллоу.

"Джеймсон був дуже хворим, - розповіла вона. - Я вела щоденник його симптомів протягом трьох тижнів, і своїх теж. Три тижні потому у нього все ще температура 37,7. Це були американські гірки для нас обох, але Кері і Віллоу в повному порядку".

Зараз їхній з сином стан покращився, але вони все ще борються з наслідками інфекції.

"Ми краще, ніж були, - сказала вона. - Минулого тижня я була на інгаляторах. У мене була дійсно важка астма, я вперше за 30 років використовувала інгалятори. Стало дуже страшно, не буду брехати. А адже все, що ми чули спочатку, було: "Це [небезпечно] для тих, кому 65 років і більше, у молодих і дітей все в порядку".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jen Pastiloff (@jenpastiloff)

3 квітня Пінк повідомила в Instagram, що результат її тесту на Covid-19 виявився позитивним. "Два тижні тому у мого 3-річного сина Джеймсон і у мене з'явилися симптоми Covid-19. На щастя, наш лікар первинної медичної допомоги мав доступ до тестів, і мій результат виявився позитивним, - написала співачка. - Моя родина вже знаходилася вдома, і ми продовжували ізоляцію протягом останніх двох тижнів, виконуючи вказівки лікаря. Всього кілька днів тому ми пройшли повторне тестування і тепер, на щастя, результати негативні".

  • Актриса українського походження Іванна Сахно, яка бореться з коронавірусом, йде на поправку. Зірка фільмів "Тихоокеанський рубіж 2" і "Шпигун, який мене кинув" повідомила, що відчуває себе набагато краще.
  • Голлівудська актриса українського походження Ольга Куриленко перемогла коронавірус, яким заразилася на початку березня. Вона пояснила, навіщо розповіла про хворобу в соцмережі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях