Лайм

Співачка Селена Гомес зізналася, що має психічний розлад

27-річна зірка рада, що нарешті дізналася свій діагноз

Селена Гомес в розмові з Майлі Сайрус для Instagram-шоу "Bright Minded" зізналася, що недавно у неї діагностували біполярний розлад.

"Нещодавно я відправився в одну з кращих психіатричних лікарень в Америці, обговорила безліч різних ситуацій, в які потрапляла, і зрозуміла, що у мене біполярний розлад, - сказала співачка. - Мені дійсно стало краще, коли я отримала більше інформації. Коли я знаю, що це, мені не страшно. Коли я була маленькою, я боялася грози, і моя мама купила мені книги про грозу і сказала: "Чим більше ти будеш вчитися, тим менше будеш боятися". Це повністю спрацювало. Це те, що мені дуже допомагає".

Для біполярного розладу характерні емоційні перепади: чергування маніакальних фаз, коли людина відчуває ейфорію, підвищену фізичну активність і балакучість, і депресивних фаз, коли її настрій знижений, а інтелектуальна діяльність загальмована.

  • Раніше Джастін Бібер розповів, як рятується від наслідків наркозалежності. 25-річний співак пристрастився до наркотиків у підлітковому віці, і досі пір його здоров'я не повернулося в норму.
  • Дружина Джастіна Хейлі Бібер розповіла про рідкісну генетичну мутацію, яка вплинула на її пальці. "Ось чому вони такі криві і страшні", - пояснила модель.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.