Лайм

97-річний ветеран Другої світової станцював під Тімберлейка, і це найкраща мотивація на карантині

Тепер Джастін в числі фанатів Чака Францке

Ветеран Другої світової війни Чак Францке підкорив соцмережі енергійним танцем під хіт Джастіна Тімберлейка "Can not Stop the Feeling". Відео з танцем 97-річного живчика з'явилося в Instagram-акаунті Good News Movement, стало мотивацією для користувачів соцмережі і самого співака.

У короткому кліпі Францке виходить на поріг свого будинку, погойдується вліво і вправо, махає руками і демонструє вражаючу рухливість. Танець захопив і розчулив багатьох користувачів Instagram, включаючи самого Тімберлейка.

"Це просто зробило мій день", - прокоментував 39-річний співак.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Good News Movement (@goodnews_movement)

Францке потрапив в заголовки ще в 2017 році, коли станцював на відео під різдвяну музику. З тих пір про нього часто писали американські ЗМІ.

"Він завжди був досить хорошим танцюристом, - розповіла його дружина Беверлі в інтерв'ю каналу CBS 58 в 2018 році. - Ми часто танцюємо разом".

"Я захоплювався джіттербагом, коли був молодим. Сьогодні я не можу танцювати джіттербаг, мій баланс не дуже хороший. Але я просто люблю музику, і дружина мені теж подобається", - підтвердив Чак.

  • Британець потрапив в Книгу рекордів Гіннесса, адже він - найстаріша людина на планеті. Боб Вейтон вийшов на пенсію ще в 1973 році.
  • 101-річний житель Італії став героєм соцмереж, адже він переміг коронавірус і пережив "іспанку". Користувачі мережі побачили в ньому нового суперника Єлизавети II.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях