Лайм

Принц Чарльз і Камілла Паркер-Боулз вийшли з карантину і затишно відзначили 15-річчя шлюбу: фото

71-річний спадкоємець престолу і його 72-річна дружина проводять час в компанії чарівних собак

9 квітня принц Чарльз і його дружина Камілла святкують 15-річчя шлюбу. Королівська пара поділилася затишним фото зі свого шотландського маєтку Біркхолл. На ньому 71-річний спадкоємець престолу, його 72-річна дружина та дві їхні собаки Дзвіночок і Бет радісно позують на порозі будинку.

Фото: instagram.com/clarencehouse

Після двотижневої ізоляції в зв'язку з коронавірусом принца Чарльза подружжя возз'єдналося лише в понеділок, 6 квітня; до цього вони жили в різних частинах будинку. Хоча тест Камілли на COVID-19 був негативним, їй довелося сидіти під замком через діагноз Чарльза. Сам він пройшов тестування 25 березня і вийшов із самоізоляції 7 днів по тому, що відповідає поточній політиці Великобританії щодо коронавірусу.

"Вони обидва в гарному настрої. Герцогиня турбується про нього, пильно стежить за ним і за собою. Вона оптимістична", - розповіло джерело виданню People.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Clarence House (@clarencehouse)

Стосунки пари зав'язалися в 1970 році, але через відсутність у Камілли аристократичного родоводу вони не змогли одружитися. У 1986 році Камілла і Чарльз знову почали зустрічатися, хоча обидва були одружені з дітьми. У 1996 році Чарльз розлучився з нині покійною принцесою Діаною, тоді як Камілла пішла від чоловіка в 1995-му. Укласти шлюб вони змогли лише в 2005 році, після чого Камілла прийняла титул герцогині Корнуольської.

  • Раніше королева Єлизавета II виступила з історичним телезверненням про епідемію коронавірусу. За 68 років на троні вона виступала в подібному форматі всього 5 разів.
  • Раніше в міграційній службі розповіли, як принц Гаррі зможе легально жити і працювати в США. Після переїзду в Лос-Анджелес "простому Гаррі" знадобиться грін-карта.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.