Лайм

Вагітна Віра Кекелія випустила кліп, знятий без порушень умов карантину: відео

Оператором домашнього відео став чоловік співачки

Українська співачка, учасниця гумористичного проекту "Жіночий Квартал" Віра Кекелія, яка готується вперше стати мамою, презентувала кліп на пісню "Отдушина", який був створений в умовах карантину.

Прем'єра відео відбулася в п'ятницю, 10 квітня, на YouTube-каналі виконавиці. "Поки світ звикає жити в обмежених умовах через пандемію я надихаюся музикою і колабораціями з творчими людьми", - поділилася Віра.

"Ми зняли домашній кліп в рамках карантинного проекту #ShootAtHome, який говорить про те, що можна знаходити нові можливості для творчості, створювати щось прекрасне, залишаючись вдома і не порушуючи умов карантину!", - зазначила співачка.

Оператором домашнього кліпу виступив чоловік артистки, музикант Роман Дуда.

Нагадаємо, що Віра Кекелія і Роман Дуда познайомилися на шоу "Голос країни-7". Стосунки між вокалістами зародилися в період "нокаутів". У жовтні 2017 року закохані стали чоловіком і дружиною. А в лютому цього року пара оголосила, що чекає первістка.

  • Раніше TARABAROVA презентувала кліп на пісню "Найкрасівіша. NO STRESS". Музичне відео створювалося згідно з усіма нормами карантину: співачка і танцівниці знімали себе самостійно, не виходячи з дому.
  • Дивіться також на theLime, як учасниці "Жіночого Кварталу" переспівали знамениту українську пісню "Чом ти не прийшов?", вставивши в неї рядки про коронавірус.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.