Лайм

Кейт Міддлтон назвала улюблену знаменитість, фанатом якої став її 6-річний син

Маленький принц Джордж і його мама найбільше захоплюються 93-річним телеведучим Девідом Аттенборо

Кейт Міддлтон знайома з багатьма відомими людьми, але улюбленцем її виявився англійський телеведучий і натураліст Девід Аттенборо. Про це герцогиня Кембриджська розповіла під час відеодзвінка дітям школи Pendle Trust, в якій навчаються і тимчасово живуть діти лікарів і співробітників аварійно-рятувальних служб.

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

У дітей було багато питань до Кейт і її чоловіка принца Вільяма, в тому числі і про те, яких людей вони вважають найвидатнішими.

"Діти запитали їх, хто найвідоміша людина, яку вони коли-небудь зустрічали. Б'юся об заклад, їх не часто про таке запитують! - розповіла Аніта Гідотті, виконавчий директор Pendle Trust, журналу Hello! - Герцогиня сказала, що принц Джордж дивився багато фільмів Девіда Аттенборо, "Блакитну планету" тощо, тому він, ймовірно, буде її [улюбленою зіркою]".

Останній раз герцогиня зустрічалася з натуралістом у вересні 2019 року на церемонії присвоєння його імені новому полярному дослідному кораблю Великобританії. Серед найвідоміших проектів Девіда Аттенборо - фільм "Планета Земля", серіали "Наша планета", "Життя в мікросвіті", "Блакитна планета". 93-річний телеведучий отримав з рук членів королівської родини 4 почесних ордена, включаючи лицарський Орден Британської імперії.

  • Раніше Кейт Міддлтон в розкішній біло-золотій сукні з'явилася на червоній доріжці прем ії BAFTA під руку з принцом Вільямом. Поруч з нею на заході красувалася дочка Джонні Деппа в прозорій сукні без білизни.
  • Королева Єлизавета II виступила з історичним телезверненням про епідемію коронавірусу. За 68 років на троні вона виступала в подібному форматі всього 5 разів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях