Лайм

Джамала виконала свою переможну пісню на домашньому концерті Євробачення: відео

Онлайн-виступ співачки відбувся 10 квітня

Незважаючи на те, що Євробачення-2020 у цьому році скасували, організатори конкурсу вирішили зробити серію домашніх концертів на YouTube, щоб згуртувати і підбадьорити європейців в дні карантину. У Eurovision Home Concerts взяла участь й українська співачка Джамала.

Виступ артистки відбувся 10 квітня. Джамала виконала пісню "1944", яка принесла їй перемогу на Євробаченні в 2016 році. Запис онлайн-виступу вже доступний на YouTube-каналі співачки.

"Ви знаєте, що конкурс Євробачення - це, перш за все, конкурс пісні. Після перемоги я стикалася з думкою "ой, ну ти просто втомишся від цієї пісні, будеш її співати так часто, що зненавидиш". Так ось, хочу сказати вам від щирого серця, що, слава Богу, не було жодного дня, коли б я співала 1944 і думала, що втомилася від неї. Навпаки! Це якесь безумство, чим більше я її співаю, тим важче мені впоратися з емоціями. Кожен раз ніби вперше проживаю її", - поділилася емоціями співачка.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

При запису відео Джамала і музиканти дотримувалися умов карантину - кожен грав і співав у себе вдома.

За умовами Eurovision Home Concerts, учасники повинні виконати не тільки свою пісню, а й кавер-версію іншого хіта Євробачення на вибір глядачів. Джамала заспівала Arcade Дункана Лоуренса.

  • 18 березня організатори Євробачення-2020 прийняли остаточне рішення скасувати проведення пісенного конкурсу через епідемію коронавірусу. Конкурс Євробачення-2021 пройде наступної весни також в Роттердамі (Нідерланди).
  • Незабаром після цього в EBU крім серії домашніх концертів анонсували масштабне онлайн-шоу за участю 41-го представника країн-учасниць і конкурсантів минулих років.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях