Лайм

MONATIK прикрасив першу онлайн-обкладинку глянцю і розповів, як проходить його самоізоляція

Артист став героєм свіжого випуску журналу Viva!

Видання Viva! вперше випустило обкладинку online, якою можна насолоджуватися, не виходячи з дому. Героєм випуску став український хітмейкер MONATIK. В інтерв'ю журналу артист розповів, як звикає до нового ритму життя в самоізоляції.

Про це сказано на сайті видання. Фотозйомка для глянцю проходила ще до початку епідемії коронавірусу.

Фото: viva.ua

"Я чітко пам'ятаю цю зйомку для Viva!. Вона проходила під час масштабного світового туру, а саме в Лос-Анджелесі. Місті, який в цей раз я по-справжньому полюбив, адже дізнався його набагато краще і забрав з собою тільки найщиріші, незабутні емоції, знайомства і спогади. Santa Monica beach, Venice beach, альма-матер стріт скейтбордингу, Kanye West - Sunday Service, Hollywood на пагорбах з вікна і, як це не дивно, BINGO ... лише зовсім небагато з того, що відбувається тоді", - розповів MONATIK.

Фото: viva.ua

Фото: viva.ua

Інтерв'ю проходило онлайн, оскільки нині весь світ знаходиться на карантині. Артист також дотримується самоізоляції і проводить цей час вдома в оточенні дружини і дітей.

"Ми звикаємо до нового режиму, як і всі люди, що жили раніше в стані "марафонський біг". Дуже незвично нині. Дуже щасливі від того, що з'явився той час, коли можна його повністю присвятити дітворі. Ми дуже стараємося граючи прищеплювати дітям любов до саморозвитку, дивимося мюзиклові постановки, танцюємо завдяки Just Dance на PlayStation 4 (дуже радісно, що тепер ця легендарна світова гра взяла трек тата в свій плейлист). А на ніч ми читаємо "Опудала з країни ОЗ". Дуже рекомендую. Хоча, часом, як і у всіх батьків, сил на дитяче аніматорство не вистачає, ми намагаємося знаходити у цьому часі тільки краще", - поділився Монатік.

Фото: viva.ua

Фото: viva.ua

  • 1 квітня український хітмейкер MONATIK (Дмитро Монатік) відзначив день народження - артистові виповнилося 34 роки. З нагоди свята головний рітмолов країни записав відео, в якому заговорив про коронавірус.
  • Читайте також на theLime, як проводить карантин Надя Дорофєєва. Виконавиця займається спортом, вивчає англійську мову, приділяє час домашнім справам і, звичайно ж, творчості.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Монатик