Лайм

Анна Сєдокова вирішила вразити фанів еротичним фото з коханим, але вийшло так собі

Співачка показала провокаційний кадр

Екс-учасниця гурту "ВІА Гра" Анна Седокова продовжує привертати до себе увагу, публікуючи відверті кадри. На цей раз співачка разом зі своїм молодим бойфрендом влаштувала еротичну зйомку у ванній.

Інтимний знімок 37-річна знаменитість виклала на своїй сторінці в Instagram. У кадрі напівголі Анна і Яніс позують у відображенні дзеркала. Седокова прийняла сексуальну позу, а також одягла мікро-білизну, щоб у всій красі продемонструвати свої форми. У коментарі до фото співачка закликала фанів залишатися вдома.

Фото: instagram.com/annasedokova

Однак замість позитивних відгуків, Анна почула від фоловерів негатив. Багато пишуть, що знімок вийшов досить вульгарним. Співачці радять бути скромнішою і подумати про те, що на її сторінку заходять її діти.

Нагадаємо, що Анна Седокова виховує трьох дітей від різних чоловіків - 15-річну Аліну від першого шлюбу з нині покійним футболістом Валентином Белькевичем, 8-річну Моніку від другого - з бізнесменом Максимом Чернявським, а також 3-річного Гектора, батьком якого є російський бізнесмен Артем Комаров, з яким співачка розійшлася незабаром після пологів.

Нині співачка перебуває у нових стосунках. Обранцем Седокової став 27-річний латвійський баскетболіст Яніс Тімма.

  • Раніше Анна Седокова зізналася, що у неї розвинулася кропив'янка. Прояви хвороби були настільки серйозні, що співачці довелося звернутися за екстреною допомогою до медиків.
  • Екс-учасниця гурту "ВІА Гра" і мама трьох дітей Анна Седокова стала героїнею еротичного чоловічого журналу Playboy Russia.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях