img

Новини

10:48 В РФ прозвітували про буцімто збиття 74 БПЛА
10:47 Росіяни планували вбивство командира батальйону "Вовки Да Вінчі"
img Суспільство
10:44 Спецпризначенці ГУР показали, як уперше застосували FPV-дрони у відкритому морі
10:25 Північна Корея ставить умови для зустрічі з Трампом – визнання ядерного статусу КНДР
10:21 На столичному Хрещатику молодики, перебуваючи напідпитку, напали та побили чоловіка
09:55 У Чернівецькій області сейсмологи зафіксували землетрус
img Суспільство
09:54 Ворог атакував Україну двома балістичними ракетами Іскандер-М та 37 БПЛА – Повітряні сили
img Суспільство
09:52 У ЦПД пояснили, чим важлива дронів атака на Сальськ у Росії
09:38 Кабмін хоче скасувати одразу 63 дозволи та ліцензії
09:27 Озброєний чоловік відкрив вогонь у хмарочосі в центрі Нью-Йорка – є загиблі
09:25 Росіяни атакували рятувальників, які займались ліквідацією пожежі у Дніпропетровській області
08:58 Правоохоронці проводять антитерористичні заходи в одному з районів Києва
img Київ
08:54 На Миколаївщині через уламки дронів горіли складські приміщення на території агропідприємства
08:34 Через атаку в окупованому Донецьку понад 150 000 жителів залишилися без світла
img Світ
08:29 Ракетний удар по Кам'янському: є загиблі та поранені
До всіх новин
Великдень 2020 - рецепт паски від Тимура Мірошниченка
Телеведучий на карантині відкрив в собі кулінарні здібності

Тимур Мірошниченко вперше спік паску і поділився рецептом приготування

Пʼятниця, 17 квітня 2020, 12:55

Український ведучий і коментатор Євробачення Тимур Мірошниченко в цьому році вирішив спробувати приготувати паску своїми руками. Весь процес зайняв у нього 4 години, а великодня випічка вийшла пишною і ароматною.

На своїй сторінці в Instagram ведучий поділився рецептом приготування пасок, а також опублікував фотодоказ. "Моя перша в житті паска", - підписав знімки Тимур.

Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

Рецепт паски від Тимура Мірошниченка

Інгредієнти:

1 кг борошна
2 склянки молока
10 жовтків
100 г дріжджів
200 г вершкового масла
200 г цукру
200 г родзинок
½ ч.л. солі
цедра половини лимона

Приготування:

Спочатку готуємо тісто. Дріжджі розводимо в теплому молоці з 1 ст.л. цукру і 3 ст.л. муки. Коли дріжджі забродять (ви відчуєте запах пива на всю кухню), виливаємо їх у велику каструлю з борошном, додаємо перетерті з цукром жовтки, солимо і замішуємо до появи пухирців.

Додаємо розтоплене вершкове масло і знову вимішуємо до однорідної маси.

Після цього додаємо ізюм, цедру, перемішуємо і даємо тесту час підійти, накривши рушником.

Секретний інгредієнт - коньяк! А точніше коньячний спирт! Їм ми заливаємо родзинки і даємо 15 хвилин увібратися.

Коли тісто збільшиться в 2 рази, розкладаємо його по формам, заповнюючи їх на одну третину.

Форми попередньо змащуємо маслом і знову даємо час тісту піднятися ще в 3 рази.

Перед тим як випікати, змащуємо верхівки яйцем.

Випікаємо в розігрітій до 185 градусів духовці 25-30 хвилин. З 20 хвилин варто перевіряти готовність дерев'яною паличкою. Якщо паска всередині ще не пропеклась, а верхівка вже рум'яна, можна накрити її пергаментом. Щоб не пригоріла.

Поки готові пасочки охолоджуються, готуємо глазур. Збиваємо міксером до стійких піків 1 білок яйця з 100 г цукрової пудри, 1 ч.л. соку лимона і дрібкою солі.

Далі глазур'ю змащуємо верхівки і відразу ж посипаємо кольоровими посипками (бо глазур дуже швидко застигає).

Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

  • Раніше своїм фірмовим рецептом паски поділилася Оля Полякова. Зірка стверджує, що в майстерності приготування пасхального хліба їй немає рівних.
  • А переможниця конкурсу краси "Міс Україна 2016" Олександра Кучеренко, дружина телеведучого Дмитра Комарова, поділилася простим способом декорування великодніх яєць з використанням серветок.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

img img
•••
Великдень 2020 - рецепт паски від Тимура Мірошниченка
img

Новини

10:48 В РФ прозвітували про буцімто збиття 74 БПЛА
10:47 Росіяни планували вбивство командира батальйону "Вовки Да Вінчі"
img Суспільство
10:44 Спецпризначенці ГУР показали, як уперше застосували FPV-дрони у відкритому морі
10:25 Північна Корея ставить умови для зустрічі з Трампом – визнання ядерного статусу КНДР
10:21 На столичному Хрещатику молодики, перебуваючи напідпитку, напали та побили чоловіка
09:55 У Чернівецькій області сейсмологи зафіксували землетрус
img Суспільство
09:54 Ворог атакував Україну двома балістичними ракетами Іскандер-М та 37 БПЛА – Повітряні сили
img Суспільство
09:52 У ЦПД пояснили, чим важлива дронів атака на Сальськ у Росії
09:38 Кабмін хоче скасувати одразу 63 дозволи та ліцензії
09:27 Озброєний чоловік відкрив вогонь у хмарочосі в центрі Нью-Йорка – є загиблі
09:25 Росіяни атакували рятувальників, які займались ліквідацією пожежі у Дніпропетровській області
08:58 Правоохоронці проводять антитерористичні заходи в одному з районів Києва
img Київ
08:54 На Миколаївщині через уламки дронів горіли складські приміщення на території агропідприємства
08:34 Через атаку в окупованому Донецьку понад 150 000 жителів залишилися без світла
img Світ
08:29 Ракетний удар по Кам'янському: є загиблі та поранені
До всіх новин
Великдень 2020 - рецепт паски від Тимура Мірошниченка
Телеведучий на карантині відкрив в собі кулінарні здібності

Тимур Мірошниченко вперше спік паску і поділився рецептом приготування

Пʼятниця, 17 квітня 2020, 12:55

Український ведучий і коментатор Євробачення Тимур Мірошниченко в цьому році вирішив спробувати приготувати паску своїми руками. Весь процес зайняв у нього 4 години, а великодня випічка вийшла пишною і ароматною.

На своїй сторінці в Instagram ведучий поділився рецептом приготування пасок, а також опублікував фотодоказ. "Моя перша в житті паска", - підписав знімки Тимур.

Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

Рецепт паски від Тимура Мірошниченка

Інгредієнти:

1 кг борошна
2 склянки молока
10 жовтків
100 г дріжджів
200 г вершкового масла
200 г цукру
200 г родзинок
½ ч.л. солі
цедра половини лимона

Приготування:

Спочатку готуємо тісто. Дріжджі розводимо в теплому молоці з 1 ст.л. цукру і 3 ст.л. муки. Коли дріжджі забродять (ви відчуєте запах пива на всю кухню), виливаємо їх у велику каструлю з борошном, додаємо перетерті з цукром жовтки, солимо і замішуємо до появи пухирців.

Додаємо розтоплене вершкове масло і знову вимішуємо до однорідної маси.

Після цього додаємо ізюм, цедру, перемішуємо і даємо тесту час підійти, накривши рушником.

Секретний інгредієнт - коньяк! А точніше коньячний спирт! Їм ми заливаємо родзинки і даємо 15 хвилин увібратися.

Коли тісто збільшиться в 2 рази, розкладаємо його по формам, заповнюючи їх на одну третину.

Форми попередньо змащуємо маслом і знову даємо час тісту піднятися ще в 3 рази.

Перед тим як випікати, змащуємо верхівки яйцем.

Випікаємо в розігрітій до 185 градусів духовці 25-30 хвилин. З 20 хвилин варто перевіряти готовність дерев'яною паличкою. Якщо паска всередині ще не пропеклась, а верхівка вже рум'яна, можна накрити її пергаментом. Щоб не пригоріла.

Поки готові пасочки охолоджуються, готуємо глазур. Збиваємо міксером до стійких піків 1 білок яйця з 100 г цукрової пудри, 1 ч.л. соку лимона і дрібкою солі.

Далі глазур'ю змащуємо верхівки і відразу ж посипаємо кольоровими посипками (бо глазур дуже швидко застигає).

Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

  • Раніше своїм фірмовим рецептом паски поділилася Оля Полякова. Зірка стверджує, що в майстерності приготування пасхального хліба їй немає рівних.
  • А переможниця конкурсу краси "Міс Україна 2016" Олександра Кучеренко, дружина телеведучого Дмитра Комарова, поділилася простим способом декорування великодніх яєць з використанням серветок.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

img img
•••