Лайм

Цій людині я довіряю: Регіна Тодоренко розповіла про роботу з колишнім хлопцем

Телеведуча дала роботу колишньому у своєму ж шоу

Телеведуча Регіна Тодоренко зізналася, що залишилася в дружніх стосунках з усіма своїм колишніми хлопцями, а з одним з них бачиться майже щодня. Він працює в її команді сценаристів "П'ятниця з Регіною".

Про це вона розповіла в бесіді з заступником головного редактора Marie Claire Раїсою Мурашкіною. "Я вважаю, що в розставанні завжди винні двоє - потрібно бути об'єктивним до себе. У кожному досвіді я бачу щось позитивне для себе, що потім я зможу з радістю згадати", - говорить Регіна.

Фото: instagram.com/reginatodorenko

"По-моєму, це дуже добре, коли люди після розставання можуть зберегти теплі дружні стосунки. Я дружу з усіма своїми колишніми молодими людьми, адже спочатку ми вибираємо людину за його внутрішні якості, і це завжди дружба. Зараз мій колишній хлопець очолює групу сценаристів в моєму шоу "П'ятниця з Регіною" - цій людині я довіряю і делегую йому повноваження", - зізналася Тодоренко.

Нины Регіна одружена з російським співаком Владом Топаловим. Пара узаконила свої стосунки 25 жовтня 2018 року. Тоді телеведуча була на останніх місяцях вагітності, тому зіркова пара вирішила просто розписатися. А галасливе гуляння в колі друзів закохані влаштували влітку 2019-го в Італії.

Зараз подружжя виховує однорічного сина Мішу, якого вони називають на американський манер - Майклом.

Фото: instagram.com/reginatodorenko

  • Раніше Регіна Тодренко поділилася з шанувальниками новим сімейним знімком з недавньої фотосесії. На ньому телеведуча зображена з чоловіком та їх первістком. Фанати пари стали порівнювати малюка з батьками і не змогли вирішити, на кого ж він більше схожий, на маму чи на тата.
  • Також телеведуча прокоментувала наркотичне минуле свого чоловіка. Регіна зізналася, що родичі Влада радили їй бігти від нього, оскільки знали про його темне минуле.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.