Лайм

Дружині покійного Кірка Дугласа виповнився 101 рік

Енн Байденс і Кірк Дуглас були одружені 66 років, поки актор не помер у віці 103 років

23 квітня вдова Кірка Дугласа Енн Байденс відсвяткувала 101-річчя - свій перший день народження без чоловіка, який помер в лютому у віці 103 років. Майкл Дуглас, Кетрін Зета-Джонс, онук Кемерон та інші члени сім'ї тепло привітали її в соцмережах, поділившись архівними і свіжими фотографіями.

"З Днем Народження, моя неординарна свекруха. Наша Королева, наша Бабуся. Ви втілюєте все, що є доброго в жінці. Я захоплююся вами і дуже сильно вас люблю. 101 рік сьогодні. Енн Дуглас, спасибі за все, що ви зробили для людей в нашому світі", - написала невістка Кетрін Зета-Джонс.

"З днем народження, Енн Дуглас! Краща мачуха, яка може бути у пасинка!" - приєднався до привітань її 75-річний чоловік Майкл.

"З днем народження, Бабуся! Це 101 рік любові, світла і керівництва! Ми любимо тебе!" - йдеться в публікації його сина Кемерона, який також поділився в Instagram-історіях відео, на якому знімає святкування з машини. - Ми стояли в черзі [з машин] близько 20 або 30 хвилин. Я почекав би 20 або 30 годин, щоб привітати Енн з днем народження".

  • Фільми з Кірком Дугласом, які варто подивитися в пам'ять про 103-літньому актора. Легенда Голлівуду назавжди покинув свою сім'ю і шанувальників, але його знамениті ролі залишаться в історії кіно.
  • День народження Майкла Дугласа і Кетрін Зета-Джонс святкую в один день. Розповідаємо, як пара зберегла міцний шлюб і пройшла через складні випробування.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.