Лайм

Українська модель показала забавні дитячі фото - тепер у натуральності її губ сумнівів немає

Вікторія Маремуха показала, якою була в школі

Фіналістка другого сезону "Супермодель по-українськи" на Новому каналі Вікторія Маремуха володіє яскравою зовнішністю, проте деякі підозрюють, що вона накачала собі губи. Розвіяти всі сумніви моделі вдалося, показавши дитячі фотографії.

"Подивіться, як я виглядала в школі - видно ж, що у мене пухкі губи від природи. І більше не кажіть, що я їх накачала!" - сміється Маремуха.

Фото: Новий канал

Але дещо в зовнішності дівчини дійсно змінилося, притому дуже помітно - зачіска. Нины Вікторія носить каре, а в шкільні часи її волосся було завдовжки майже до пояса.

Фото: Новий канал

"Єдине, про що я дуже шкодую і досі не можу собі пробачити - що обрізала волосся. Як тільки не намагалася його відростити, чим тільки не мазала - і перцевою настоянкою, і коренем лопуха, і кропивою, і ромашкою ... Вітаміни п'ю. Росте все, але тільки не волосся", - скаржиться Віка.

Фото: Новий канал

Фото: Новий канал

  • В кінці минулого року Вікторія Маремуха оголосила про заручини. Однак під вінець дівчина не поспішає, оскільки хоче насолодитися статусом нареченої. За словами моделі, її з вадьба з французом, швидше за все, відбудеться у 2021 році.
  • 21-річна модель Маша Гребенюк, переможниця реаліті-шоу "Супермодель по-українськи", зважилася на кардинальні зміни в зовнішності. І якщо раніше ми бачили дівчину блондинкою, зараз її волосся придбали каштановий колір.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.