Лайм

Почав ходити до психолога: Володимир Остапчук розповів про життя після розлучення

Телеведучий розлучився після 12 років шлюбу

Український телеведучий Володимир Остапчук після розлучення з дружиною, яке тривало протягом восьми місяців, почав відвідувати психолога.

Про це шоумен розповів в інтерв'ю Люкс ФМ. "Якщо бути відвертим, то після розлучення, у лютому, почав ходити до психолога, - каже Остапчук. - У мене зараз такий етап - я як пазл, який потрібно заново скласти".

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Телеведучий також розповів, що після розлучення змушений орендувати житло, оскільки дві квартири залишив екс-дружині та дітям.

"Зараз я знімаю помашкання в Києві, оскільки дві квартири залишив колишній дружині з дітьми. Тому щомісяця мені потрібно близько чотирьох тисяч доларів, щоб добре себе почувати", - поділився шоумен.

Про своє особисте життя, яке так активно обговорюється в пресі, Володимир, як і раніше говорить неохоче.

"Як тільки вирішу, що дійсно готовий розповісти про нього, то відразу це зроблю. Знаєте, вже навіть соромно, що мого особистого життя так багато в ЗМІ", - зазначив телеведучий.

Нагадаємо, що Володимир Остапчук та Олена Войченко прожили в шлюбі 12 років. За цей час вони двічі стали батьками. У 2013 році на світ з'явився їхній первісток - донька Емілія, а в березні 2018 року Олена подарувала Володимиру сина - Евана-Олександра. Восени 2019 року подружжя публічно оголосили про розставання, а 6 березня цього року суд прийняв рішення розірвати їх шлюб.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

  • Раніше Олена Войченко дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла про численні зради Володимира Остапчука, звинуватила його в байдужості до дітей і поскаржилася на нерегулярні виплати.
  • Після скандалу з розлученням особисте життя Володимира Остапчука викликає бурхливий інтерес у шанувальників. Користувачі мережі навіть розсекретили нову кохану телеведучого, через яку він нібито пішов з сім'ї. Її звуть Христина, їй 33 роки, і вона нотаріус.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях