Лайм

Слава з "НеАнгелів" розповіла, чому не живе разом зі своїм новим обранцем

Співачка відкрила щільну завісу особистого життя

Після розлучення з пластичним хірургом Едгаром Камінським солістка "НеАнгелів" тримає особисте життя за сімома замками. Наразі Слава перебуває у нових стосунках, але особистість обранця не розкриває.

Відомо, що закохані не живуть разом, але чоловік вхожий в квартиру співачки і вже знайомий з її дітьми від попереднього шлюбу - 5-річним Леоном і 4-річно. Лаурою. "Я не дуже поки розумію, як мені почати жити з ним. Перевозити дітей в його пенати - я не знаю, як це позначиться на психіці дітей. Перевозити його в цю квартиру - це теж буде дивно. Тому, є такі пастки", - пояснила Камінська в програмі "Слава +".

Слава Камінська з дітьми Фото: instagram.com/babaslavka

Співачка також розповіла, що у дітей склалися хороші стосунки з її коханим, однак для них він поки тільки "друг мами". "У мене діти не спостерігають такого, щоб вони могли подумати, що це їхній новий тато", - говорить Слава.

Леон і Лаура також знайшли спільну мову і з новою обраницею Едгара, співвласницею і арт-директором бренду Jean Gritsfeldt Ольгою Богатою. "Вони дуже добре ставляться до татової дівчині", - поділилася Камінська.

  • Слава Камінська розлучилася з чоловіком в липні 2019 року. Про розставання пари ходило багато чуток, але пізніше пластичний хірург Едгар Камінський вирішив розповісти, що стало причиною розлучення зі співачкою.
  • Солістка "НеАнгелів" заявила, що екс-чоловік не виплачує їй аліменти на дітей. А також зізналася, що ініціатором розлучення з Едгаром була не вона.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.


Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях