Лайм

Даша Астаф'єва показала новий кадр з недавньої ню-фотосесії - співачка позувала в президентському номері готелю

Зйомка була зроблена ще до карантину

Українська співачка та модель Даша Астаф'єва поділилася з дописувачами свого мікроблогу новим знімком з недавньої фотосесії в стилі ню. Зйомка проходила в лютому 2020 року у Львові, в президентському номері місцевого готелю.

На фото артистка позує перед камерою телефону подруги-фотографа Соні Плакидюк повністю оголеною. Даша стоїть на стільці, піднявши руки вгору, демонструючи інтимні частини свого тіла.

Фото: instagram.com/da_astafieva

"Ми з Дашею знімалися на безпечному відстані ще до того, як це стало мейнстрімом, а Юлія Швецова кадрувала нас за допомогою "портрета" на айфоні з іншого куточка, - благо президентський номер готелю дозволяв перекрикуватися з відлунням", - прокоментувала Плакидюк.

Більше знімків з еротичної фотосесії можна побачити на сторінці Соні в Instagram.

"Боженька ліпив Дашу Астаф'єву в гарному настрої. У такому ж ми і знімалися, йшов сніг. Львів, лютий 2020", - підписала один з гарячих кадрів фешн-фотограф.

Фото: instagram.com/moi_sofism

Фото: instagram.com/moi_sofism

Фото: instagram.com/moi_sofism

  • Раніше Даша Астаф'єва озвучила суму, яку їй пропонували за інтим. На пікантні питання вона відповіла в інтерв'ю з Олею Поляковою.
  • А також показала відео з дуже пристрасними танцями. Даша піднялася на більярдний стіл і почала сексуально рухатися на камеру. В руках у неї був кий, що додало ролику ще більше відвертості.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях