Лайм

"Міс Україна 2019" ще незаміжня, а вже шкодує майбутнього чоловіка - так проводити ранок готовий не кожен

Дівчина показала своє ранкове тренування

Модель Маргарита Паша, яка завоювала в минулому році титул "Міс Україна", час від часу демонструє в Instagram не тільки свою ефектну зовнішність, але й спортивну фігуру. 25-річна красуня приділяє багато часу спорту, тому її тіло нерідко стає об'єктом відкритого захоплення.

Так, в одному зі свіжих постів дівчина показала своє ранкове тренування і тут же пошкодувала свого майбутнього чоловіка. На кадрах короткого ролика Маргарита робить спортивне вправу, лежачі на траві. "Доброго, бадьорого ранку! Ми вже потренувалися, а Ви рано прокидаєтеся!? P.s. Мені вже шкода мого майбутнього чоловіка", - написала модель.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Margarita Pasha (@margoritapasha)

Фоловерів дівчини відзначили, що майбутній чоловік Маргарити теж повинен бути фанатом спорту. А також в черговий раз захопилися її бездоганною фігурою.

"Він повинен бути такий же фанат спорту", "Красуня, приклад", "Виглядаєш чарівно, зарядка енергійно граціозна", "Уф, гарна фігура", "Краща", - пишуть коментатори.

  • Нагадаємо, після перемоги на головному конкурсі краси в Україні, Маргарита Паша вирушила представляти країну на міжнародний "Міс Світу-2019", який проходив в Лондоні. На жаль, на цей раз харків'янці вдалося потрапити лише в топ-40 його учасниць, але не в фінал.
  • Раніше Маргарита Паша продемонструвала вражаючу розтяжку. Схоже, дівчині під силу навіть знамениті шпагати балерини Анастасії Волочкової.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях