Лайм

Принц Гаррі і Меган Маркл планували піти з королівської родини задовго до весілля

"Мегзіт" був зваженим рішенням, яке прийняв сам Гаррі

11 серпня у США вийде біографічна книга "У пошуках свободи: Гаррі, Меган і створення сучасної королівської сім'ї". У ній говориться, що 35-річний принц і його 38-річна дружина обговорювали відмову від королівського життя ще до того, як одружилися.

Фото: instagram.com/sussexroyal

"Насіння "Мегзіта" було посіяне ще до того, як вони одружилися. Правда в тому, що Гаррі довгий час був глибоко нещасливий, - розповіло джерело виданню The Sun. - Він і Меган відкрито обговорювали рух в іншому напрямку задовго до того, як одружилися".

Також книга спростовує, що рішення кинути королівську родину належало Меган, яка не змогла адаптуватися до консервативного способу життя. "Слово "Мегзіт" завжди викликало гнів Гаррі, бо воно означає, що Меган прийняла рішення піти з королівської родини. Однак це рішення прийняв він сам", - стверджує інсайдер.

Раніше Гаррі відкрито заявляв, що відмова від королівських повноважень і переїзд до Північної Америки був обдуманим кроком. Про це він розповів двом російським пранкерам, які прикинулися екоактивісткою Гретою Тунберг і подзвонили йому.

"Запевняю, одружитися на принці або принцесі - це ще не все! Іноді правильне рішення буває непростим. Але це було правильне рішення для нашої сім'ї, правильне рішення захистити мого сина. І я думаю, що в усьому світі є багато людей, які можуть ідентифікувати і поважати нас за те, що ми ставимо нашу сім'ю на перше місце", - сказав Гаррі.

Книгу "У пошуках свободи" написали журналісти Омід Шорбі і Каролін Дюран. Їхня робота заснована на коментарях герцога і герцогині Сассекських і їхнього найближчого оточення.

  • Зараз пара живе у відокремленому маєтку за $ 18 млн в престижному районі Лос-Анджелеса. Однак навіть там їм не дають спокою папараці. Нещодавно парі довелося викликати поліцію, оскільки дрони влаштували за ними стеження.
  • Британський політик розповів, скільки платникам податків коштувало утримання принца Гаррі і Меган Маркл. Щоб 2 роки забезпечувати всі потреби пари, знадобилося $ 53 млн.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.