Лайм

Наздоганяєш: 54-річний Віктор Павлик оригінально привітав молоду дружину з днем народження

Сьогодні Катерині Репяховій виповнюється 26 років

13 червня свій 26-й день народження відзначає Катерина Репяхова, дружина і концертний директор Віктора Павлика. Одним з перших в соцмережах іменинницю привітав її зірковий чоловік.

в Instagram Stories народного артиста з'явилося спільне фото з молодою дружиною і кумедний підпис. "Моя старушенція розміняла четвертьстоліття. Кохана, вітаю! Наздоганяєш", - написав 54-річний Павлик.

Катерина тим часом зробила пост, в якому зізналася, що до 26 років вже має все, щоб бути щасливою.

"26! Життя, дякую за все! Ти неймовірне! У мене є все, щоб бути щасливою. Я постараюся і далі жити по максимуму і робити цей світ кращим", - написала іменинниця, супроводивши пост ніжними кадрами з весільної фотозйомки.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Нагадаємо, що Віктор Павлик та Катерина Репяхова стали чоловіком і дружиною 29 травня. Для співака цей шлюб став четвертим, а ось його концертний директор під вінець пішла вперше. 10 червня закохані планували зіграти весілля, але через пандемію коронавірусі парі довелося перенести торжество на середину серпня.

Фото: instagram.com/repyahovakate

  • Раніше Катерина Репяхова розкрила 10 цікавих фактів спільного життя з Віктором Павликом. Дівчина розповіла, хто займається фінансами, як розподілені домашні обов'язки, а також вплинув карантин на їх стосунки.
  • А також поміркувала на тему різниці у віці. У них зі співаком вона становить 29 років і часто стає приводом для уїдливих жартів і глузувань в мережі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також