Лайм

Розлучена Слава Камінська у весільній сукні вирушила на пляж: чого добру пропадати

Учасниця гурту "НеАнгели" здивувала сміливим літнім образом

У 2019 після 5 років шлюбу учасниця "НеАнгелів" Слава Камінська розлучилася з чоловіком Едгаром. Сьогодні співачка не драматизує розставання, з гумором коментуючи колишні стосунки. У Instagram Слава поділилася яскравим літнім фото, на якому з посмішкою позує в легкій білій сукні.

Фото: instagram.com/babaslavka

"Якщо що, це була весільна сукня 5 років тому, - пояснила 35-річна співачка, яка вийшла заміж за пластичного хірурга Едгара Камінського 16 липня 2014 року. - Чого добру пропадати? Пляж же!"

Шанувальники Славі підтримали її сміливе рішення "розжалувати" наряд. "Дуже гарна й практична сукня. Те що треба для пляжу", - пишуть в коментарях. - "Універсальна сукня, хоч під вінець, хоч на пляж!"

Про розставанні Слави і Едгара, які разом виховують двох дітей, ходило багато чуток. Сам Камінський зізнавався, що колишня дружина дуже його ревнувала і була занадто захоплена пластичними операціями.

"У мене дуже складна професія, я оперую людей, і мені потрібно бути максимально сконцентрованим і спокійним. Тобто під час операцій я не повинен думати про те, що зараз буде вдома, - розповів Едгар. - Неможливо відокремити одне від іншого. Якщо люди живуть один з одним, то має бути довіра, це найголовніше, якщо її немає - не варто жити разом".

  • Раніше Слава Камінська зізналася, що зробила ліпосакцію. Співачка додала, що вона ні в якому разі не пропагує такий метод корекції фігури, а просто ділиться інформацією, яку "деякі продають за гроші".
  • Також Слава з "НеАнгелів" розповіла, чому не живе разом зі своїм новим обранцем. Співачка відкрила щільну завісу особистого життя.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.