Лайм

Вагітна Джамала показала свій головний літній аксесуар - дизайнерські захисні маски

Співачка показала, як носити цей необхідний аксесуар

Головним аксесуаром літа 2020 вимушено стали захисні маски. Модні бренди вирішили скористатися ситуацією і перетворили звичайні медичні пов'язки для обличчя в стильні варіанти. Такі полюбляє носити українська співачка Джамала.

На своїй сторінці в Instagram вагітна зірка опублікувала серію чорно-білих знімків, на яких демонструє креативні маски для обличчя - розшиту квітами і в формі метелика. Автором першого аксесуара виступила художниця по костюмах Леся Патока, а друга маска - від українського бренду Nagolovy.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

"Дивились фільм Birds Box (Пташиний короб)? Там за сюжетом людство занурилося в хаос, і якщо ти хочеш залишитися в живих - не можна відкривати очі. Герої в жаху, зав'язують собі очі, але ніхто не може зрозуміти, що за кара обрушилася на них, за що їм це і т.д. До чого я це? Ось і ми зараз не розуміємо - "що це, чому, коли закінчиться". І наше головне завдання тепер - майже не дихати - носити маску/дихати в ній. Не найприємніша справа", - написала співачка.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Нагадаємо, що Джамала знаходиться на останньому місяці вагітності. Скоро у неї з Бекіром Сулеймановим з'явиться друга дитина.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях