Лайм

Принц Вільям у день народження поділився веселими фото з дітьми - таким королівського тата ми ще не бачили

Спадкоємцю британського престолу виповнилося 38 років

21 червня стало для принца Вільяма подвійним святом: герцог Кембриджський відзначив день народження і День батька, який у Великобританії та багатьох інших країнах припадає на третю неділю червня. У Instagram-акаунті, який Вільям ділить з дружиною Кейт Міддлтон, з'явилися веселі фото з дітьми, на яких спадкоємець престолу забув про королівську поставу і став просто грайливим і люблячим батьком.

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

"Герцог і герцогиня Кембриджські дуже раді поділитися новим портретом герцога з принцом Джорджем, принцесою Шарлоттою і принцом Луі", - йдеться у підписі до знімків, зроблених Кейт на початку місяця.

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

Фотографії Вільяма, включаючи його теплий знімок з 71-річним батьком, зібрали понад 3 млн лайків і тисячі захоплених коментарів. "Чудова сім'я!" "Вільям зовсім як Діана - така ж посмішка", - пишуть шанувальники королівської родини. - "У герцогині відмінні навички фотографа! Вона захопила прекрасні моменти".

  • Тим часом королівська родина судиться з відомим журналом за "сексистську і ганебну" історію про Кейт Міддлтон. Видання Tatler образило герцогиню неточностями, помилковими твердженнями і обговоренням її худорлявості.
  • Раніше британський політик розповів, скільки платникам податків коштувало утримання принца Гаррі і Меган Маркл. Щоб 2 роки забезпечувати всі потреби пари, знадобилося $ 53 млн.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.