Лайм

KAZKA зняли в Дубаї вражаючий кліп на "Пісню сміливих дівчат"

Чорно-біле відео вражає хореографією і казковими пейзажами

Хітова "Пісня смілівіх дівчат" української групи KAZKA обзавелася відеокліпом. Ролик знімали в Дубаї у співпраці з британською студією Pulse Films, а очолила креативну команду Саванна Сетен - колишня танцівниця і режисер, що розставила акценти на експресивній хореографії і фантастичних пейзажах найбільшого міста ОАЕ.

"Фоном для відео стали абсолютно різні частини міста Дубай: два хмарочоси Crowne Plaza відкривають потужний вид на нічний центр міста і Шейх Заїд Роуд, заповідник дикої природи Рас-Аль-Хор і, звичайно, глядач впізнає знаменитий Бурдж Халіфа і унікальну Рамку Дубая" , - розповіли KAZKA.

Костюми для вокалістки Олександри Зарицької і танцюристів створювали арабські дизайнери, а хореографію поставила Наліє з GRLS, чий голос також звучить у пісні.у

Шанувальники залишилися задоволені кліпом на феміністичні пісню-маніфест. "З самого початку мурашки по шкірі, неймовірно!" - пишуть в коментарях під відео. - "Це найкращий з ваших кліпів. Висока якість і рівень". "Кліп досить несподіваний, чесно кажучи, думала, що буде щось світле, в позитивному ключі. Але така інтерпретація змушує задуматися про більш серйозномі речі".

  • Олександра Зарицька не боїться експериментувати з образами, і нещодавно люди буквально її не впізнали. Через новий іміджу співачку порівняли з Адель і Пугачовою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях