Лайм

Зірка "Гаррі Поттера" зізналася, що не любить книги та екранізації Джоан Роулінг

Актриса ніколи не дивилася фільмів, в яких зіграла декана факультету Гафелпаф

Міріам Маргуліс, яка зіграла професора Спраут в серії фільмів про Гаррі Поттера, здивувала зізнанням в нелюбові до чарівного світу Джоан Роулінг. Відвртостями британська актриса поділилася в особистих повідомленнях шанувальникам Поттера, взявши з них по 140 доларів за питання, пише The Sun.

Міріам Маргуліс в ролі Пімонов Стебло

"Наскільки я розумію, ви великий шанувальник Гаррі Поттера. А ось я - ні, - написала одному з фанатів "декан факультету Гафелпаф". - Нічого не маю проти, але мені просто нецікаво. Я ніколи не читала книг, я ніколи не бачила фільмів, я просто кладу в кишеню гроші, коли вони надходять, і дуже вдячна за це. Впевнена, що світ Гаррі Поттера - хороший світ, але це не мій світ. Сподіваюся, ви розумієте, що хоча я є "деканом Гафелпафу", я дійсно не хочу говорити про Гаррі Поттера".

При цьому Маргуліс вважає Роулінг "приголомшливою письменницею" і була однією з небагатьох зірок Гаррі Поттера, які підтримали її в трансофобському скандалі. "Подивіться на бідну Джоан Роулінг. Вона пірнула в калюжу і дуже намокла", - сказала актриса.

Міріам Маргуліс, також відома за фільмами "Епоха невинності", "Ромео + Джульєтта" і "Модільяні", не вперше засмучує шанувальників франшизи. Раніше вона порадила батькам не підпускати до неї дітей, що фанатіють від Поттера. "Я не люблю дітей. Я не хочу бути з дітьми. Я бажаю їм добра, але не хочу, щоб вони були поруч зі мною. Вони шумлять і відволікають мене", - заявила вона.

  • Раніше Джоан Роулінг, Гаррі Каспаров та інші інтелектуали виступили проти цензури на догоду "соціальній справедливості". Понад 150 діячів культури, науки і медіа заступилися за свободу слова.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях