Лайм

Дівчина включила пральну машину, не помітивши в ній кота. Врятувало чотирилапого гучне нявкання

Пухнастий клубочок мало не загинув через неуважність господині

Мешканка Нью-Йорка Яна Блекман вирішила випрати білизну і включила пральну машину, але забула заглянути всередину. А дарма, адже там тихо-мирно спав її п'ятимісячне кошеня Оптимус Джек. На щастя, "котяче пекло" тривало недовго.

Американка закинула речі в агрегат і відправилася на кухню. "Я кинула білизну в пральну машину і навіть не бачила, що кіт був поруч зі мною. Тому закрила дверцята і включила машинку, - розповідає дівчина LADBible.

Фото: ladbible.com

Через кілька хвилин Яна почула гуркіт та гучне нявкання. Вона тут же кинулася у ванну кімнату і побачила у барабані свого переляканого і наскрізь мокрого улюбленця.

"Коли я витягла Оптимуса Джека з машини, я просто плакала від полегшення, - каже дівчина. - Як тільки я перевірила, що з ним все в порядку, я трохи посміялася".

Фото: ladbible.com

Нещасний відбувся легким переляком, але ж могло бути набагато гірше. Таке "купання" могло загрожувати хвостатому травмами, інтоксикацією і навіть летальним результатом.

Своєю розповіддю американка закликає всіх власників котів завжди перевіряти барабан перед запуском. Адже пральна машина - одне з улюблених місць проживання чотирилапих, куди вони часто "заходять", щоб подрімати.

Фото: ladbible.com

"Я просто хочу, щоб інші власники кішок завжди перевіряли свої пральні машини або навіть холодильники, перш ніж закривати кришки і двері", - підкреслила Яна Блекмен.

Фото: ladbible.com

  • Кіт на прізвисько Брюс Вілліс жив у притулку і виглядав сумним. До того ж, у котика були проблеми зі здоров'ям, через що він довго не міг знайти люблячий будинок. Але світ не без добрих людей - американка на ім'я Сандра взяла хвостатого собі. Тепер його не впізнати.
  • Раніше ми розповідали про те, як кіт навчився грати на іграшковому піаніно, щоб повідомляти господарям, коли він голодний. 7-річному Уинслоу подарували інструмент, щоб відучити від гучного настирливого нявкання, і він добре засвоїв уроки музики.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм