Лайм

Як носити чоботи і не виглядати дивно: 7 стильних луків на осінь 2020

Кажуть, чоботи вже не в моді, але все так само залежить від вашого образу в цілому

За вікном починає потроху холоднішати, осінь вже у всю набирає обертів, а це значить, що пора діставати із шафи затишне і стильне осіннє взуття. Але з чим же носити чоботи в цьому сезоні? У цьому матеріалі наші експерти розкажуть вам про всі модні нюанси осені 2020.

Найпопулярніше поєднання - чоботи і светр оверсайз. Такий светр можна носити як з брюками, так і з короткими шортиками або спідницями, створюючи ефект теплої сукні. Доповнити образ можна невеликою сумочкою, аксесуарами і головним убором. Також можна накинути зверху шкіряну курточку або модний тренч.

Фото: allthingsvogue.com

Дуже симпатично і стильно виглядають чоботи з теплими гольфами. Таке поєднання не тільки добре виглядає, але і допомагає вам не замерзнути. Також в образ можна додати легінси або скінні, вільний топ і верхній одяг в повсякденному стилі.

Фото: emmerandoat.com

До речі, говорячи про стилі, чоботи слід носити тільки з повсякденним і не надто діловим і ошатним одягом. Інакше наряд буде виглядати кустарно і без смаку. Можна надіти таке взуття з сукнею, але важливо пам'ятати, що вона повинна бути скромною і не вибиватися з стилю кежуал.

Фото: hercanvas.com

Також можна носити чоботи будь-яких фасонів з джинсами та осіннім пальто. Така комбінація ідеально підійде для повсякденного носіння. Також подібний лук годиться для офісу або походу на навчання, якщо у вас немає суворих правил, що стосуються зовнішнього вигляду.

Фото: womansworld.com

У моді черевики в стилі ретро, грубі, і навіть трохи зістарені. Найбільш трендові кольори - коричневий, гірчичний, чорний. Кольорові чоботи в цьому сезоні є неактуальними. Також варто носити моделі на низькому ходу або зовсім невеликому каблуці. Високий підйом зараз дуже далеко пішов зі списку трендів.

Фото: it-is-all-about-my-dreams.tumblr.com

Цікаве поєднання для прогулянки або побачення - легка модна сукня з квітковим принтом, чобітки і шкіряна куртка. Доповнити зухвалий і сексуальний наряд можна стильною сумочкою, аксесуарами і недбалою сучасною зачіскою. Також під такий образ ідеально підійде натуральний нюдовий макіяж.

Фото: theborrowedbabes.com

Чоботи добре поєднуються з різними шарфиками та накидками. У цьому сезоні знову в моді картаті шарфи, тому їх можна використовувати практично в будь-якому повсякденному образі. Але пам'ятайте, що взуття та аксесуари повинні гармонійно поєднуватися одне з одним за фасоном та колірною гамою.

Фото: onecountry.com

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм