Лайм

Чоловік вирішив заощадити і подарував дружині лотерейний квиток - хто ж знав, що він змінить їхнє життя

Скромний подарунок чоловіка обернувся несподіваним багатством

Житель Австралії не став ламати голову над подарунком для дружини в її день народження і вручив їй найпростіший лотерейний квиток. Яке ж було здивування пари, коли він виявився виграшним.

Вручаючи квиток дружині, чоловік жартома сказав, що він зробить її щасливою. На подив, він мав рацію. Цей подарунок не просто ощасливив жінку, а й зробив її мільйонеркою, пише The Lotto.

Фото: mediacentre.thelott.com

Після лотереї жінка перевірила результат і виявилося, що вона виграла 4 мільйони австралійських доларів. За словами іменинниці, цей квиток став найкращим подарунком, який вона коли-небудь отримувала.

"Мій чоловік подарував мені цей квиток на день народження. Ми не так вже й часто граємо, з якоїсь причини він зайшов в магазин і купив його. Мабуть він опинився в потрібному місці в потрібний час", - поділилася щасливиця.

Тепер жінка може дозволити собі багато чого, але запити у неї не дуже високі. На виграшні гроші австралійка планує зробити ремонт в кухні.

"Я хотіла зробити це з тих пір, як ми переїхали в цей будинок. Мені треба було б 15 років, щоб накопичити стільки грошей. Хтось може подумати, що за такі гроші я зможу купити новий будинок, але я думаю, що почну з абсолютно нової кухні", - зізналася вона.

Крім цього, володарка щасливого квитка хоче вирушити зі своєю сім'єю на тропічний острів. Але ці плани вона зможе здійснити вже після пандемії, коли будуть відкриті всі кордони.

  • Раніше ми писали про те, як жінка виграла мільйони, але вже 25 років працює в магазині - причина звучить як фантастика, але вона реальна.
  • Читайте також на theLime історію про те, як чоловік купив будинок, але навіть не здогадувався, який секрет зберігається в саду - таємниця відкрилася після дощу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм