Лайм

Грубі черевики - тренд сезону: 7 стильних ідей, з чим носити їх цієї осені

Які моделі вибрати, щоб бути на стилі

Ось уже кілька сезонів поспіль грубі жіночі черевики б'ють всі рекорди популярності та представлені в колекціях іменитих дизайнерів. Більш того, в холодну пору року це взуття буде ще практичним та немарким.

Загальна назва грубих черевиків на шнурівці - гріндерси та мартенси, вона з'явилась завдяки двом брендам - Grinders і Dr. Martens. Однак сьогодні є величезна кількість їх варіантів: чукка або чакко, тімберленди, дезерти, балморали, снікерси, а також армійські черевики, берци і т.д.

Таке взуття відрізняється масивністю, зазвичай на "тракторній" підошві або платформі, може бути на шнурівці або без. Ми підібрали кілька варіантів, з чим носити грубі жіночі черевики, щоб виглядати стильно цієї осені.

Пальто

Ви завжди будете виглядати модно, якщо надягнете коротку спідницю, светр оверсайз, пальто та грубі черевики. Цікавим також буде варіант з укороченими штанами, або так званими велосипедками, які були на піку популярності в 1990-х.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Куртка або пуховик

Другий варіант, з чим можна поєднувати гріндерси і мартенси, - це об'ємні куртки і пуховики. Образ можна розбавити контрастними аксесуарами.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Шкіряна куртка та аксесуари

Одним з найстильніших поєднань буде варіант зі шкіряною курткою, сумкою та іншими шкіряними аксесуарами.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Брючний костюм

Незважаючи на те, що брючний костюм передбачає строгий діловий стиль, масивні черевики додадуть образу якусь родзинку і точно виділять вас з натовпу.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Сукня

Як не дивно, таке масивне взуття відмінно поєднується з сукнями, особливо з квітковим принтом. Довжина сукні може бути як міні, так і міді.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Спідниця

Один із трендів сезону - грубі черевики та шовкова спідниця довжини міді. Доповнить образ шкіряна куртка та сумка.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Джинси

Одним з найбільш зручних буде поєднання масивних черевиків з джинсами. Такий варіант доречний для прогулянки по осінньому місту.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найцікавіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм