Лайм

Дівчина пошила сукню з простих кухонних рушників - вийшло дешево та красиво

Дівчина не тільки сама захоплюється шиттям, а й надихає інших людей по всьому світу

Мешканка Австралії Селика Харріс шиє одяг, купуючи в магазині звичайну тканину. Але одного разу вона побачила на прилавках красиві рушники та захотіла собі наряд з таким же принтом. Дівчина виявила трохи фантазії і пошила сукню мрії.

Результатом креативна майстриня поділилася в Instagram. Приталена сукня з пишною спідницею і кумедними рукавами-ліхтариками захопило фоловерів. "Хтось сказав, що це "хитрість століття" моя сукня виготовлена з найкрасивіших кухонних рушників", - написала австралійка.

Фото: instagram.com/selika2904

На виготовлення вбрання у Селіки пішло 11 рушників. В цілому сукня обійшлаяся дівчині в 16,50 доларів (трохи більше 400 грн).

Фото: instagram.com/selika2904

Фото: instagram.com/selika2904

37-річна Селіка вперше взялася за голку з ниткою десять років тому. Вона почала шити покривала з клаптиків, але з часом втратила інтерес. Три роки тому дівчина відновила своє хобі, правда тепер вона створює одяг.

"Я бачила в спільнотах, присвячених рукоділлю, як люди роблять з подібних рушників головні убори. Я ж подумала - чому б не зшити сукню" - цитує Харріс Daily Mail.

  • Талановита дівчина з Нідерландів на ім'я Джойс Спакман створює фантастичні костюми, і вони зачаровують і лякають одночасно. Для "пошиття" унікальних нарядів дизайнер використовує гнучкий фарфор та вітражі, які розробила сама.
  • Читайте також на theLime, дизайнер показала сукні "три в одному" і прославилася - ось як один наряд перетворюється в два інших.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм