Лайм

Чоловік за допомогою автомийки створив на асфальті красиву фреску - цей шедевр зробив його зіркою

Виявляється, повсякденні справи можна виконати оригінально та навіть прославитися

Житель американського штату Алабама Рон Беркетт "намалював" біля свого будинку величезну фреску з зображенням дикої природи. Чоловік не використовував фарб або крейди для малювання, свій шедевр він створив за допомогою миючого агрегату для автомобілів.

Результатом американець поділився з дописувачами в Instagram, і вони прийшли в захват від цього твору мистецтва. Свою роботу Рон зняв з висоти пташиного польоту, використавши для цього свій власний дрон.

Фото: instagram.com/ronburkett97

Рон Беркетт - фотограф та ютуб-блогер з США. Одного разу чоловік вирішив помити територію біля свого будинку, але як творча людина він не міг зробити це банально. Озброївшись автомийкою, американець зобразив на асфальті лосів, вовків, гори та гігантські дерева.

"Під час пандемії коронавірусу 2020 року і призову "залишайся вдома" я вирішив надолужити згаяне за допомогою деяких проектів біля будинку, в тому числі помити під тиском під'їзну доріжку", - поділився Беркетт.

До створення кадрів з фрескою Рон також підійшов креативно: фотограф "відпочив" під деревом та "пообіймався" з вовком.

Фото: instagram.com/ronburkett97

Фото: instagram.com/ronburkett97

  • Португальський художник Серхіо Одейт створює на обшарпаних кутах та стінах дивовижні 3D-малюнки. Його роботи настільки реалістичні, що під певним кутом здаються "живими".
  • Британський художник Гевін Терк створив дивну скульптуру та відправив її на аукціон. На перший погляд може здатися, що це звичайний сміттєвий пакет. Але ні. Це дуже дорогий витвір мистецтва.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм