Лайм

3 лояльних коротких стрижки для тих, хто не може зважитися на новий імідж

Зачіски під всі типи зовнішності

Хочете зробити нову стрижку, але не можете зважитися кардинально змінити свій образ через страх, що вам не личитиме? У цьому матеріалі ми розповімо вам про найкращі варіанти коротких зачісок, які не виходять з моди і підходять усім без винятку.

Боб-каре

Це ідеальний варіант стрижки для тих, хто не любить складні укладання. Весь процес підтримки зачіски полягає у вирівнюванні прасочкою і періодичному відвідуванні майстра для корекції форми. Така зачіска годиться для будь-якої форми обличчя, будь-якого зросту, комплекції та віку.

Фото: hairdesign.foop.club

Вона також зручна тим, що є короткою і при цьому не надто явно змінює образ. Тому така модель прекрасно підійде для тих, хто готовий перейти з довгого волосся на більш короткі стрижки, але хоче зробити цей перехід без різких стрибків.

Фото: osea-florenza13.blogspot.com

Зі стрижкою боб-каре можна також робити невеликі хвостики, плетіння, хвилі. Також з такою зачіскою відмінно виглядають капелюшки, берети і шапочки. Тому на осінь ця стрижка - просто топ.

Піксі

Легендарна стрижка піксі хоч і є дуже зухвалою і, на відміну від бобу, дійсно короткою, але в той самиий час вона личить практично всім. Також піксі завжди виглядає дуже стильно. Навіть якщо ви одягнені в звичайний спортивний костюм, ця зачіска робить образ дорогим і ефектним.

Фото: besthairstyle.co

Незважаючи на те, що такі коротке волосся нібито складно укладати, укладка піксі - неймовірно проста задача. Ця зачіска відмінно виглядає в недбалому стилі, тому досить лише нанести трохи засобу для укладання на пальці і надати волоссю бажану форму. Зафіксувати результат можна невеликою кількістю лаку середньої або сильної фіксації.

Фото: images.search.yahoo.com

Короткі хвилі

Ця зачіска схожа на звичайне каре з декількома нюансами - кінчики зазвичай роблять "рваними", щоб вони виглядали природно, а об'єму домагаються за допомогою створення шарів при стрижці. Короткі хвилі виглядають дуже жіночно, стильно і сучасно, саме з цією зачіскою часто ходять Ріанна, Кайлі Дженнер та інші голлівудські знаменитості.

Фото: koees.com

Процес укладання хвиль не складний, але має свої хитрощі. Наприклад, для найкращого ефекту слід спочатку трохи начесати волосся біля коренів, і вже після цього робити завивку і фіксувати укладання лаком. Так ви отримаєте яскравий об'єм, який буде триматися весь день.

Фото: hairbun.top

До речі, не обов'язково робити гарячу укладку, щоб домогтися ефекту хвиль. Можна також заплести вологе волосся в невеликі джгутики, потім дочекатися висихання, трохи підкоригувати форму пальцями або феном на невеликій потужності - і зачіска готова.

  • Раніше ми розповіли про дівчинку з Німеччини на ім'я Мілена, вона стала відомою завдяки унікальним зачіскам, які сама створює. Перукарю-самоучці всього 17 років, а вона вже встигла придумати сотні хитромудрих плетінь.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм