Лайм

Мигдальний манікюр - тренд сезону: ось 14 стильних ідей на осінь

Які тенденції нейл-арту популярні в нинішньому сезоні

Кожна сучасна дівчина неодноразово задавалася питанням, який дизайн нігтів обрати, щоб виглядати вишукано та модно.

Сьогодні на піку моди мигдальний манікюр - один з універсальних відтінків бежевого, який добре виглядає як самостійно, так і в комбінації з більш яскравими відтінками, особливо з лавандовим. Розглянемо найбільш модні поєднання мигдалевого кольору, а також ідеї модних дизайнів.

Для любительок класики підійде однотонний мигдальний манікюр. Нігті такого кольори не будуть надмірно притягувати увагу та відволікати від інших деталей образу.

Фото: pinterest.com

Якщо ви не можете визначитися з відтінком мигдалевого кольору - вам підійде манікюр з його різними відтінками на кожному пальці.

Фото: pinterest.com

Також модним залишається колір під назвою цукровий мигдаль. Апетитний карамельний відтінок коричневого на нігтях пасує осінній палітрі кольорів і доповнить ваш гардероб.

Фото: pinterest.com

Для модниць, які хочуть виділитися з натовпу, підійде мигдальний манікюр з золотими акцентами, як наприклад, манікюр зі стемпінгом - перенесенням на ніготь за допомогою штампа малюнка з трафарету.

Фото: pinterest.com

А мигдальний манікюр в поєднанні з лавандовим кольором або навіть квітковим візерунком додасть вашому образу яскравий акцент.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

На тлі мигдалевого кольору відмінно виглядають будь-які геометричні малюнки та різні візерунки.

Фото: pinterest.com

Любительки яскравих кольорів обов'язково оцінять поєднання з червоним. При чому червоний колір може бути як основним, так і в дрібних деталях.

Фото: pinterest.com

Ще одним стильним поєднанням буде мигдальний з чорним. Цей манікюр підійде модницям, які хочуть зробити образ більш рокерським.

Фото: pinterest.com

Хто втомився від класичних поєднань - спробуйте скомбінувати мигдальний і блакитний або колір Тіффані - бірюзовий з блакитним відтінком.

Фото: pinterest.com

У мигдальному кольорі відмінно буде виглядати й місячний манікюр - з півмісяцем біля основи нігтя, який наносять іншим кольором.

Фото: pinterest.com

Незвично буде виглядати мигдальний манікюр з муаровим розмитим візерунком.

Фото: pinterest.com

Хоча стрази та намистинки вже давно вийшли з моди, деякі модниці все ж вважають за краще робити манікюр зі стразами. Такий варіант підійде для виходу на світську вечірку або на пишне торжество.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Мигдальний манікюр добре поєднується з блискітками - такий варіант буде доречний і в повсякденному житті, і для походу в театр або на вечірку.

Фото: pinterest.com

Також не втрачає своєї актуальності мигдальний манікюр з анімалістичним принтом. Такі нігті точно не залишаться непоміченими в натовпі.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм