Лайм

Австралійка знайшла в пряничному будиночку величезного павука, і це найгірший подарунок до Різдва

Лякаючий сюрприз чекав її в картонній упаковці

Мешканка австралійського Сіднея на ім'я Кеті Гомпертц замовила в місцевому магазині пряниковий будиночок, який планувала з'їсти на Різдво. Правда, тепер вона навряд чи спробує ці святкові ласощі, адже після побаченого в упаковці у неї пропав апетит.

Усередині коробки крім пряника знаходився лякаючий сюрприз - гігантський павук та яйцевий кокон. Проте, коли жінка цого побачила, вона не стала тікати, а дістала телефон і сфотографувала величезну павучиху. Фотографії несподіваною знахідки австралійка опублікувала на своїй сторінці у Facebook.

Фото: facebook.com/katie.gompertz

"Чекайте, це не те, що я замовляла, - пожартувала Кеті під постом. - Таке тільки в Австралії, і тільки в 2020 році".

Фото: facebook.com/katie.gompertz

Реакція користувачів не змусила себе чекати: одні прийшли в жах від побаченого, інші стали жартувати. "Вона брала додаткову плату за проживання в готелі?", Ти скоро будеш бабусею, Кеті Гомпертц"," Це додатковий білковий пряниковий будиночок?".

Фото: facebook.com/katie.gompertz

  • А мешканка міста Аделаїда Аманда Маккормік нарядила різдвяну ялинку і безтурботно залишила вікна відкритими. Повернувшись в кімнату після недовгої відсутності, вона виявила в гілках штучного дерева пухнасту прикрасу.
  • Читайте також на theLime, як австралійка вирішила висушити білизну на вулиці і несподівано зробила відкриття. Поки речі висіли на мотузці, в них оселилися десятки метеликів. Комахи, мабуть вирішили, що це їхній новий будинок, і розмістилися там всім сімейством.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм