Лайм

Як носити casual цієї зими: 10 стильних луків на не холодний січень

Як одягатися зручно і практично

Цього року зима знову балує нас чудовою погодою, тому чимало модниць вже встигли дістати свої улюблені пальто і спідниці, в яких красувалися восени. theLime вирішив підібрати для вас 10 стильних casual-образів на теплу зимову погоду.

Як відомо, сasual - це повсякденний стиль одягу з акцентом на зручність і практичність. Існує кілька його різновидів: бізнес-casual, повсякденний або смарт-casual, вуличний стиль, а також спортивний.

Для прогулянки вулицями міста можна вибрати світлі штани або джинси, сірий светр, довге пальто і в'язану шапку з бомбоном. Доповнити образ зручним взуттям і маленькою сумочкою-клатчем.

Фото: pinterest.com

Якщо ви хочете зібрати лук в стилі смарт-casual, одягніть шкіряну спідницю плісе, однотонну водолазку і піджак в клітинку. Доповніть образ пальто або шубою зі штучного хутра, невеликою сумкою, капелюхом і шкіряними рукавичками.

Фото: pinterest.com

Якщо ви прихильниця вуличного стилю - надягайте улюблені сині джинси, светр і пуховик нижче коліна. Доповнять образ грубі черевики і сумка-клатч на ланцюжку.

Фото: pinterest.com

Також ви можете створити образ у стилі сasual з класичними брюками і білою блузою. Якщо ви зібралися в ньому в офіс, надягайте чоботи або черевики, а якщо ж на прогулянку - відмінно підійдуть утеплені кросівки. В якості верхнього одягу можна одягти як шубу тедді, так і коротку дублянку.

Фото: pinterest.com

У стилі сasual можна створити і досить жіночні луки. Для цього вам знадобиться спідниця довжини міді, однотонна водолазка і довге пальто з поясом. Доповнять образ шкіряні чоботи на високих підборах і сумка невеликого розміру.

Фото: pinterest.com

Для зимової прогулянки в парку або походу в гості також підійде в'язаний костюм в стилі сasual. Ви можете носити такий комплект як з утепленими кросівками, так і з черевиками на зручному каблуці, а зверху одягти довгий пуховик або дуту куртку.

Фото: pinterest.com

Також ви можете надіти широкі брюки зі стрілками, светр і короткий дутик, а доповнити образ яскравим акцентом - півчобітками з леопардовим принтом.

Фото: pinterest.com

Якщо у вас в офісі немає строгого дрес-коду, можна підібрати лук в стилі сasual з розкльошеними джинсами, сорочкою і жилетом або піджаком оверсайз.

Фото: pinterest.com

Тим модницям, які люблять носити сукні, рекомендуємо підібрати на теплий січень довгу сукню-водолазку. Доповнити образ можна як взуттям на масивній підошві та коротким пуховиком, так і півчобітками і елегантним пальто.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант стилю сasual - спортивний. Ви можете вибрати трикотажний брючний костюм бежевого кольору і доповнити його коротким пуховиком і утепленими кросівками.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм