Лайм

Вийти заміж у чорному: 5 знаменитостей, які відмовилися від білої сукні

Як склалася доля зірок, що проігнорували весільні традиції

Кожна дівчина з дитинства мріє про своє весілля, пишну білу сукню і довгу фату. Однак серед них є ті, хто вважає за краще влаштувати скромний розпис у джинсах і футболках або ж у наряді нестандартного кольору. theLime вирішив розповісти вам про зірок, які вирішили проігнорувати весільні традиції і вийти заміж у чорній сукні.

Сара Джессіка Паркер

Однією із знаменитостей, що вибрала весільне вбрання чорного кольору, є американська актриса Сара Джессіка Паркер, яка здобула популярність після ролі Керрі Бредшоу в серіалі "Секс у великому місті".

19 травня 1997 року Паркер вийшла заміж за актора Меттью Бродеріка. Весільна церемонія відбулася у синагозі в Нижньому Іст-Сайді, і тоді актрисі здавалося, що виходити заміж в білому - значить привертати до себе зайву увагу, чого вона дуже соромилася. Тому для церемонії вона обрала пишну сукню чорного кольору. Не було і бурхливого святкування, так як молодята вважали, що весілля - це звичайна вечірка.

Через роки актриса пошкодувала про своє рішення і неодноразово в інтерв'ю розповідала, що хотіла б повернути час назад і вийти заміж у білій сукні. Незважаючи на це, вона щаслива в шлюбі вже 23 роки, а також виховує з чоловіком трьох дітей.

Сара Джессіка Паркер і Меттью Бродерік Фото: pinterest.com

Сара Джессіка Паркер Фото: pinterest.com

Авріл Лавін

Канадська співачка Авріл Лавін виходила заміж двічі, і саме для свого другого весілля вибрала чорний вінчальний наряд.

1 липня 2013 року вона зв'язала себе узами шлюбу з вокалістом рок-групи Nickelback Чадом Крюгером. Свято пройшло в старовинному замку у Франції і було організовано в готичному стилі: крім чорного плаття від філіппінського дизайнера Монік Лульер, у нареченої був "траурний" макіяж, букет з чорних троянд, а також чорний весільний торт.

Однак шлюб співачки протримався всього лише 2 роки - в 2015 році Лавін розлучилася з чоловіком, але зберегла теплі дружні стосунки.

Авріл Лавін Фото: pinterest.com

Авріл Лавін та Чад Крюгер Фото: pinterest.com

Тіна Тернер

Американська співачка, актриса, володарка восьми премій "Греммі" Тіна Тернер також вибрала нестандартний вінчальний наряд чорного кольору.

15 липня 2013 року вона вийшла заміж вдруге за музичного продюсера Ервіна Баха, з яким до цього зустрічалася 27 років.

Весілля пройшло на віллі з видом на Женевське озеро. Нареченій на момент торжества було 73 роки, нареченому - 57 років. Для гостей весільної церемонії був заявлений білий дрес-код, проте сама Тернер з'явилася у сукні відомого дизайнера Джорджіо Армані, що складалася із чорного корсета, розшитого бісером і паєтками, і зеленої спідниці з чорної тафти. Свій образ наречена доповнила напівпрозорими лосинами з блискітками і відкритими босоніжками.

Тіна Тернер і Ервін Бах Фото: pinterest.com

Тіна Тернер з чоловіком і гостями Фото: pinterest.com

Шеней Граймс

Канадська акторка Шеней Граймс, що здобула популярність завдяки ролі Енні Уїлсон в телесеріалі "90210: Нове покоління" і Дарсі Едвардс в телесеріалі "Підлітки з вулиці Деграссі: Наступне покоління", теж не стала слідувати традиціям.

10 травня 2013 року вона вийшла заміж за музиканта і манекенника Джоша Біча в платті з чорної весільної колекції Vera Wang.

На сьогоднішній день пара досі залишається разом, виховуючи 2-річну доньку.

Шеней Граймс і Джош Біч Фото: pinterest.com

Шеней Граймс і Джош Біч Фото: pinterest.com

MARUV

Українська співачка MARUV (справжнє ім'я - Ганна Корсун) для розпису зі своїм чоловіком Олександром також вибрала наряд чорного кольору.

Вони познайомилися у стриптиз-клубі, де MARUV працювала вокалісткою. Через короткий час після знайомства закохані стали жити разом, пізніше пара тихо розписалася, не влаштовуючи пишне свято. Для цієї події співачка обрала сукню чорного кольору з гіпюром, а доповнив образ аксесуар для волосся у вигляді тернового вінка.

Незважаючи на те, що закохані вже більше 10 років разом, артистка в одному з інтерв'ю розповіла, що все ж хоче зіграти пишне, дороге лакшері-весілля і, можливо, одягти білий вінчальний наряд.

MARUV з чоловіком Олександром Фото: instagram.com / maruvofficial

MARUV з чоловіком Олександром Фото: instagram.com / maruvofficial

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм