Лайм

5 найзухваліших образів, у яких знаменитості зустрічалися з членами королівської родини

Зірки без зайвої скромності слідували своєму іміджу

Під час офіційних візитів до Букінгемського палацу навіть найзапекліші бунтарі одягаються згідно дрес-коду. Але ніхто не може диктувати їм умови, коли члени королівської родини відвідують менш формальні заходи. Видання Insider зробило добірку найсміливіших нарядів зірок, в яких вони зустрічалися з королевою Єлизаветою та її сім'єю.

У 1997 році Джері Холлівелл із Spice Girls позувала поруч із принцом Чарльзом в кросівках на платформі, міні-шортах і майці з глибоким декольте. Таке вбрання вона обрала для Королівського гала-концерту, присвяченого 21-й річниці фонду The Prince's Trust.

Фото: Pool / Tim Graham Picture Library / Insider

У 1997 році Єлизавета II відвідала концерт Spice Girls в лондонському театрі Victoria Palace Theater. Королева обрала для вечора жовту сукню з короткими рукавами і білі рукавички, а ось учасниці групи вбралися сміливіше. На Еммі Бантон була біла сукня на тонких бретелях, Вікторія Бекхем обрала коричневу сукню без бретелей з високим розрізом, Мел Сі одяглася в майку, червоні штани і кросівки, Джері епатувала значним декольте, а Мел Бі красувалася у бюстгальтері з леопардовим принтом.

Фото: STR New / Reuters / Insider

Рум'янець принца Чарльза чудово гармоніював з рожевою сукнею Елізабет Херлі на вечірці De Beers / Versace в 1999 році. У неї був глибокий овальний виріз, розріз до стегна і прозорі вставки внизу спідниці, а у актриси - бездоганна фігура і чарівна посмішка.

Фото: Dave Hogan / Insider

У 2007 році неголений Енріке Іглесіас у джинсах і пом'ятому піджаку мав честь потиснути руку Єлизаветі II. Вони зустрілися після щорічного Королівського естрадного концерту, і голова престолу у блискучій білій сукні жодним мускулом не дала співакові зрозуміти, що він виглядає не дуже охайно.

Фото: Pool / Tim Graham Royal Photos / Insider

У 2009 році на Королівському вар'єте-шоу Єлизавета зустрілася з Леді Гагою, і хоча вбрання співачки було повністю закритим, екстравагантності у нього не відняти. Того вечора зірка вбралася у червону латексну сукню з високим коміром і пишними рукавами, а обличчя її прикрасили червоні стрази, які утворили навколо очей подобу маски.

Фото: Leon Neal / Stringer / Insider

До речі, самі члени королівської родини далеко не завжди виглядають як манірні аристократи. У 2002 році на університетському показі Кейт Міддлтон дефілювала в прозорій сукні і нижній білизні. Подейкують, саме тоді принц Вільям поклав око на майбутню дружину.

Фото: Getty Images

  • Минулого року Кейт Міддлтон в короткій спідниці потрапила в незручну ситуацію - її обличчя під час конфузу безцінне. Підступна лондонська погода застала герцогиню зненацька.

Найцікавіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм