Лайм

Майкла Джексона хочуть посмертно позбавити іменної премії: його честь намагається врятувати поп-співак з Австралії

Співак Пітер Андре заступився за "Короля поп-музики"

Трохи більше ніж за місяць після 10-ої річниці смерті Майкла Джексона канал MTV підняв питання про позбавлення співака іменної премії «Michael Jackson Video Vanguard» на MTV Video Music Awards. Однак на сторону Джексона став поп-виконавець Пітер Андре, який написав емоційну колонку для британського журналу New! Magazine.

Нагорода «Video Vanguard» імені Майкла Джексона вручається на щорічній премії MTV Video Music Awards артистам, які внесли значний вклад в розвиток музики, моди, кіно і благодійності. Крім Джексона, її лауреатами є Ріанна, Бейонсе, Каньє Уест, Брітні Спірс і група U2. Але в 2019 році, після виходу документального фільму HBO «Залишаючи Неверленд» про сексуальне насильство Джексона над дітьми, існування премії опинилося під загрозою. Видання MNS з посиланням на джерело журналу New York Post, повідомляє, що премію хочуть анулювати, або змінити її назву.

На захист Майкла Джексона став британсько-австралійський співак Пітер Андре. Виконавець наполягає, що що докази «вказують на його невинність».

"Я думаю, що музику потрібно розглядати окремо [від виконавця]. Деякі пісні навіть не були написані Майклом Джексоном. Виходить, що творчість цих авторів теж заплямовано ", - цитує Андре видання Metro.

Пітер Андре побіжно фігурує у фільмі "Покидаючи Неверленд". У 1987 році, у віці 14 років, він зайняв друге місце в танцювальному конкурсі, головним призом якого була зустріч з "Королем поп-музики". Він програв Уейду Робсону, одному з обвинувачів Майкла в документальному фільмі HBO.

Однак, незважаючи на твердження Уейда і інших можливих жертв сексуального насильства, Пітер все ще засмучений своєю минулою поразкою. Він заявив, що продовжить виконувати пісні свого кумира на концертах.

«Адже він залишив такий спадок в музиці, - пише Андре у своїй колонці. - Я завжди говорив, що якщо він робив те, в чому його звинувачують, це жахливо. Але що, як він цього не робив?»

46-річний співак підкреслив, що за життя з Майкла Джексона зняли всі обвинувачення в сексуальних злочинах, і що вони знову з’явилися тільки після його смерті в 2009 році.

«Є багато речей, які вказують на його невинність. Наприклад, ФБР вело розслідування протягом 10 років, але нічого не знайшло, - написав Пітер. - Майкл також був виправданий за всіма 14 пунктами в суді. Звичайно, це не означає, що злочину не було, але все ж важко довести провину людини, коли її визнали невинною».

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси