Лайм

Відомі журнали посварилися через нагороду "Найсексуальніший чоловік року"

Схоже, в світі дійсно може бути тільки один "найсексуальніший чоловік"

12 листопада американський журнал People назвав співака Джона Ледженд найсексуальнішим чоловіком 2019 року, і вже наступного дня відправив попередження журналу US Weekly, який опублікував свій власний список найсексуальніших чоловіків. Про цю курйозну суперечку повідомило видання Page Six.

People заснував почесну нагороду "Sexiest Man Alive" ("Найсексуальніший чоловік серед живих") 34 роки тому, а з 2002 року її зареєстрували як торгову марку в Бюро патентів США. Це не завадило Us Weekly почати онлайн-опитування з проханням проголосували за "справжнього найсексуальнішого чоловіка серед живих".

Журнал випустив обкладинку з фотографіями голлівудських красенів Дуейна Джонсона, Джейсона Момоа і Кріса Хемсворта, закликавши читачів вибрати з них переможця. Цей крок змусив юристів People пригрозити конкурентам позовом.

"Це схоже на марну і безглузду спробу конкурувати з People. Всі знають, що "Sexiest Man Alive" є невід'ємною частиною People більше 30 років, і це франшиза, яку ми дуже ретельно захищаємо і охороняємо", - розповів Page Six анонімне джерело.

У видавництві Us Weekly підтвердили, що адвокати в курсі проблеми, і її постаралися вирішити "дружелюбно і швидко", видаливши всі сліди голосування з веб-сайту і соціальних платформ.

  • У жовтні український співак MELOVIN потрапив в список популярного рейтингу TC Candler як один з претендентів на звання найкрасивішого чоловіка світу. Ось, як він відреагував на приємну новину.
  • Блогер з Нью-Йорка копіює вбрання знаменитостей, доводячи, що стиль не залежить від розміру. Жінка носить 16-й розмір, але образи Меган Маркл, Кейт Міддлтон і Кендалл Дженнер їй дуже до лиця.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси